Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Kappers & Co * is Laureaat geworden voor Vriendelijkste Handelaar in Tienen

Fabienne heeft met de actie van Vriendelijkste Handelaar de mooie score behaald van 9,65/10. Daarmee is ze een fiere Laureaat geworden.

De EINDEJAARSACTIE van Handelsgids is op zijn zachtst gezegd geweldig verlopen en kent 47 winnaars. Zij winnen vele kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Winnares Monique Ausloos won zelfs ook 2 VIP Tickets voor een event naar keuze.

Ambrosia schenkt een cadeaubon van €10, Annie ’t Naaiwinkeltje geeft een bon van €10, Garage Mues geeft €25 als cadeaubon, Herb’Es biedt hun natuurproducten aan de winnaars met een cadeaubon van €15, bij Lingerie Charis kan je shoppen met de bon van €30 en Pro Music Shop Tenuto geeft 20%. Hatomec uit Glabbeek schenkt gratis 5L alkylaatbenzine van Stihl Motomix of Aspen en in Kortenaken kan je terecht bij Aardappelen Renders waar je 12kg aardappelen gratis krijgt wanneer je 50kg koopt. In Lubbeek geeft Drinkscenter Baets 15% korting vanaf €50, Drukkerij Nelma schenkt een cadeaubon van €20, en bij Ramen en Deuren Geert Stas krijg je 1 vliegenraam gratis bij aankoop van ramen voor nieuwbouw of renovatie. De gemeente Boutersem geeft met Hermelijn 10% korting.

Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen!