Openingsuren

Maandag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 26/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 28/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 29/11 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

M.J. Photography

Welkom bij M.J.Photography. Fotograaf Mario Jonckers is gespecialiseerd in zowel buitenfotografie als studiofotografie. Door zijn jarenlange ervaring als professionele fotograaf weet Mario steeds weer de meest memorabele foto’s te maken. 
 

Portretten, wagens, natuurfotografie en studiofotografie

Voornamelijk legt Mario de focus op buitenfotografie. Hieronder vallen bijvoorbeeld wagens of portretten in de natuur of op openbare plaatsen. Natuurlijk kan u bij hem altijd terecht wanneer u een professionele fotograaf nodig hebt voor belangrijke gelegenheden. Gaat uw zoon of dochter binnenkort zijn of haar communie doen? Vergeet dan niet tijdig foto’s te laten maken. Door beroep te doen op een professioneel fotograaf mag u er zeker van zijn dat de foto’s meteen van de beste kwaliteit zijn. Uw zoon of dochter stralend in een mooie outfit voor de lens: dat geeft schitterende herinneringen aan een buitengewone dag. Ook voor bijvoorbeeld zwangerschapsfotografie of gewoon simpele pasfoto's kan u beroep doen op M.J.Photography. Voor een volledige uitleg over de mogelijke diensten neemt u best contact op met Mario via het nummer 0493/71 23 27
 

Fotografie op evenementen

Verder zit u hier ook goed voor sfeerbeelden op Lentefeesten, verjaardagen, communiefeesten, doopsels en andere evenementen. Het belangrijkste evenment van ze allemaal, uw huwelijk, wilt u uiteraard ook op professionele sfeerbeelden vastleggen. Deze beelden kan u dan laten bundelen in een trouwalbum zodat u een prachtig aandenken blijft behouden aan deze belangrijke dag. Het bundelen van foto' s in een bundel is ook mogelijk voor andere foto's, dit hoeven uiteraard geen trouwfoto's te zijn. 
 

Bedrijfsfotografie

Bent u CEO of werkt u bij een bedrijf en bent u op zoek naar een professionele fotograaf die uw personeelsfeest of bedrijfsevent schitterend in beeld kan brengen? Ook dan kan u ook terecht bij M.J. Photography. Fotograaf Mario heeft een breed repertoire als het gaat over fotografie, en werkt steeds samen met al zijn klanten. Er wordt steeds op voorhand duidelijk overlegd wat de bedoeling is en hoe het evenement zal verlopen, zodat Mario steeds op het juiste moment op de juiste plaats staat om de meest memorabele momenten vast te leggen. 
 
Bent u geïnteresseerd en wilt u eerst meer kennis maken met Mario’s werk? Ga dan zeker een kijkje nemen op zijn website

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goede zaak... 8,1 Review door: Romain
Correcte en vriendelijke man .... 10 Review door: Joost
Top... 10 Review door: Eveline
Steeds goedgemutst... 10 Review door: Murielle
De beste in zijn vak... 10 Review door: Wendy
NOS the best... 10 Review door: Kimberley
Men keert zeker terug gezien de... 9,5 Review door: Iris