ZOMERFEESTEN MOSSELFEESTEN

Vanaf 15.00 u. talrijke optredens in grote feesttent

De 21ste juli brengt ‘t Slagershof ieder jaar tijdens zijn ZOMERFEESTEN – MOSSELFEESTEN een gevarieerd programma dat reeds begint om 15.00 u. en dat afsluit met een dansparty tot in de vroege uurtjes.
Dit jaar is een aanbod zeker voor ieders wat wils ! We spelen in ‘t Slagershof steeds amusante muziek van vroeger en nu, en dat zal deze feestdag zeker ook weer zijn, afwisselend met een optreden van Jan Matthé een accordeonvirtuoos met meezingers die iedereen kent. Verder is presenteren we een show “Ballroom-dansen” door het gekende koppel Remi & Rachel Pironet-De Keyser. Dit in prachtige en verschillende outfits.
Verder komen de liefhebbers van Schlagermuziek zeker aan hun trekken. De zanger uit Baal Danny-Daniël weet de mensen te amuseren en zet iedereen aan tot dansen. Een opkomend talent, en gekent van Ment-tv is zeker Elphy die met haar prachtige stem de mensen in vervoering brengt.
Zomerfeesten dit jaar is zeker dé dansparty voor de liefhebbers van country & line-dansen. Daar zorgen The Cockroach Killers voor. Gekend voor het brengen van ambiance. Breng alvast uw beste laarzen en cowboyhoed maar mee ! Ze zullen zich dit country treffen nog lang herinneren !
De avond wordt afgerond met de door de vaste klanten van ‘t Slagershof alom geliefde zanger : Bandit. Hij wordt ook door de country liefhebbers ook gesmaakt. Enorm mooie stem en steeds weer iedereen uit de bol met covers van Will Tura en Roy Orbison.
De inkom is zoals steeds in ‘t Slagershof GRATIS.