Openingsuren

Maandag 17/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/05 12:00 - 21:30... - ...
Woensdag 19/05 12:00 - 21:30... - ...
Donderdag 20/05 12:00 - 21:30... - ...
Vrijdag 21/05 12:00 - 21:30... - ...
Zaterdag 15/05 10:00 - 18:00... - ...
Zondag 16/05 12:00 - 18:00Gesloten

Foto’s

Info

Sweet Art in Tienen

 
Heb je ook nood aan verfrissing in de vorm van een zoete lekkernij? Begin jij ook spontaan te watertanden bij het vooruitzicht naar een lekker ijsje in een hoorntje, of toch liever een heuse ijscoupe? Zoek dan niet verder: bij Sweet Art worden dagelijks echte ijs-kunstwerkjes gepresenteerd aan de klanten. Maak je keuze uit het grote aanbod ijsjes en creaties die de zaak op de menukaart heeft staan!
 

Een feestje of evenement, maar nog geen dessert?

 
Misschien is een ijstaart dan wel een goed idee! Toch meer fan van ijsjes op een stokje? De unieke, huisgemaakte Friskom die bestaat uit een assortiment aan mini-ijsjes op een stokje kan ongetwijfeld iedere ijsjesliefhebber bekoren en is perfect voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement of een kinderfeestje. Ook in huwelijksijstaarten zijn wij gespecialiseerd. Surf naar de webpagina – www.sweet-art.be – en maak kennis met de uitgebreide creaties en zoete lekkernijen van Sweet Art.

Reserveren kan telefonisch of via de webpagina.
 

Niet uit de buurt, maar wel verkocht aan de smaak?

 
Al het ijs op de menukaart is in porties van een halve liter of een liter te verkrijgen om mee te nemen. Sweet Art voorziet voor de afhaalbestellingen en ijsdozen gratis een thermodynamische verpakking, zodat uw ijs zelfs onderweg met gemak enkele uren koel kan worden gehouden.
 
Begint u al spontaan te kwijlen bij het zien van de online foto’s? Kom eens langs in de winkel of neem gauw contact op. Het vriendelijke verkoopteam staat klaar om u op uw wenken te bedienen!
 
Voor geregelde updates en nieuwe ijsjes kunt u ons ook volgen via Facebook - www.facebook.com/Sweet.art.Tienen
 

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief