B & B Riposo

Info

Wenst u zich heerlijk te laten verwennen in de wellness? Wilt u misschien een zalig weekendje weg in een gezellige bed & breakfast? Of is het schoonheidssalon eerder iets voor u? Dan hebben we goed nieuws voor u: B&B Riposo biedt al deze diensten aan! 
 

De B&B en omgeving

B&B Riposo is een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde boerderij. Dit geeft het gebouw een heel authentieke, tijdloze sfeer. Van zodra u door de deur stapt zal u overvallen worden door een gevoel van ontspanning en genot. De bed en breakfast biedt moderne, gezellige kamers aan voor een scherpe prijs, alsook gratis wi-fi. In de omgeving is veel te doen: er zijn prachtige wandel- en fietspaden en enkele monumenten die zeker de moeite zijn om eens te bezoeken, zoals de Moerenpoort, het Agnetenklooster en het standbeeld van Ambiorix. Geniet 's ochtends van een uitgebreid, lekker ontbijt en begin uw vakantiedag met genoeg energie en een goed humeur! 
 

Restaurant en feestruimte

Bij de b&b zelf horen ook nog een restaurant en een ware feestzaal. In het restaurant van B&B Riposo wordt u verwend door de chef met heerlijke vers bereide maaltijden. Verder kan u voor al uw evenementen zoals verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, comunniefeesten ... onze feestzaal afhuren. Neem contact op via het nummer 012/26 23 70 voor meer informatie over de feestzaal. 
 

Wellness en schoonheidssalon

Laat uw zintuigen ten slotte nog verwennen in de wellness van B&B Riposo. Wilt u zichzelf nog wat meer verwennen na een bezoek aan de wellness? Geen probleem: het schoonheidssalon wacht op u! U kan er uw lichaam de zorg geven die het verdient. 

Wilt u een gezellige vakantie in deze tijdloze bed and breakfast doorbrengen, of wenst u gebruik te maken van de feestzaal? Neem dan gauw contact op met B&B Riposo via het nummer 012/26 23 70. Tot binnenkort! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief