Van Marjoli

Openingsuren

Maandag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Droomt u al lang van een eigen hondje? Wilt u uw zoon of dochter een hondje schenken? Ga dan eens langs bij een kwalitatieve hondenkennel, zoals Van Marjoli in Tongeren.
Van Marjoli is een familiale hondenkennel voor kleine hondenrassen met meer dan 30 jaar ervaring. De hondenkennel te Tongeren is gespecialiseerd in het ras Mini Maltezer, Lhasa Apso, Shih Tzu, Biewer en Yorkshire Terriër.
 

Hondenkennel gespecialiseerd in kleine rassen

Is de knoop doorgehakt en zal u binnenkort een nieuw hondje verwelkomen bij u thuis? Ga eens langs bij hondenkennel Van Marjoli in Tongeren om kennis te maken met de schattige hondjes. De kennel heeft regelmatig verschillende pups beschikbaar, voornamelijk van kleine rassen, maar ook soms grote rassen.
Bent u op zoek naar een hond die zowel nieuwsgierig, intelligent, eigenwijs als loyaal is? Bij hondenkennel Van Marjoli kan u regelmatig verschillende kleuren Lhasa Apso pups vinden. Deze hond is zowel een aangenaam gezelschapsdier als een uitstekende waakhond. Voordelen zijn dat deze hond weinig blaft en geen haren verliest.  
De hondenkennel te Tongeren is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten Maltezers, in familiale kring grootgebracht. De Maltezer is een gezelschapshond met een rustig, intelligent en erg speel karakter.
 

Verzorgde pups met schriftelijke gezondheidsgarantie

Van Marjoli is een hondenkennel waar u volledig op kan vertrouwen. Wie zijn hondje hier vindt, kan rekenen op vele voordelen. Zo zijn alle puppy’s in deze ervaren hondenkennel ontwormd, gechipt, en ingeënt. Wanneer u uw puppy ophaalt, ontvangt u een schriftelijke gezondheidscertificaat en een Europes paspoort voor uw hond.
Ga dus snel langs bij Van Marjoli om het huidige aanbod puppy’s te ontdekken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief