Esthetiek Valerie

Openingsuren

Maandag 18/11 Na afspraak
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 08:30 - 12:3013:30 - 20:00
Zaterdag 23/11 09:00 - 13:0013:00 - 17:00
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

Esthetiek Valerie

Esthetiek Valerie in Torhout is een klein, gezellig en  betaalbaar schoonheidsinstituut met diverse behandelingen voor het gelaat, lichaam, handen en voeten.
 

Huidverstrakking

Wilt u een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulitis en strakkere contouren? Esthetiek Valerie voert behandelingen uit met de Venus Swan. Dit toestel wordt gebruikt om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken, cellulitis te verminderen, evenals lokale vetophopingen. De zones van het lichaam die behandeld kunnen worden zijn het gelaat, de hals en ook het volledige lichaam.
 

Massages

Bij Esthetiek Valerie in Torhout kan u allerlei massages verkrijgen. Heeft u nood aan ontspanning? Dan kan u de relaxerende hoofdhuid, nek- en schoudermassage vast en zeker appreciëren. Ook een rug massage en volledige lichaamsmassage doen wonderen voor uw stress.

Verder is ook een gelaatsmassage mogelijk, net als een beenmassage, voetmassage of een hand- en armmassage. 
 

Gezicht

Bij Esthetiek Valerie kan u genieten van een uitgebreide gelaatsverzorging. Deze omvat een reiniging van het gelaat, aromakompres, peeling, epilatie van de wenkbrauwen, relaxerende gelaatsmassage, ontspannende massage van nek-schouders-decolleté en een dagcrème aangepast aan uw huid.

Naast de verzorging van uw huid kan u ook bij Esthetiek Valerie terecht voor maquillage. Zo wordt hier op professionele wijze dag- of avondmake-up aangebracht, net als bruidsmake-up. Verven van wimpers en wenkbrauwen is eveneens mogelijk.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Gelaatsverzorging Methode d’or

Nieuwe gelaatsverzorging volgens de Methode d.or précieux van Jean dArcel. Een heerlijk geurende verzorging met jawel....bladgoud in de serums en een ontspannend zalig geurend peel-off masker. Omarm de herfst met deze verzorging die uw huid doet herleven

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd stipt en vriendelijk bedi... 10 Review door: Lindsay
Kwaliteit... 10 Review door: Cindy
Vriendelijkheid... 9,9 Review door: Cindy
Zeer vriendelijk en goede behand... 10 Review door: AGNES
Nieuwe ontdekking, tevreden klan... 10 Review door: Marleen
Heel professioneel, heel vriende... 10 Review door: Marleen
Voor het eerst kennisgemaakt met... 10 Review door: Marleen