Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie bvba

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 09:00 - 17:00
Dinsdag 16/07 09:00 - 17:00
Woensdag 17/07 09:00 - 17:00
Donderdag 18/07 09:00 - 17:00
Vrijdag 19/07 09:00 - 17:00
Zaterdag 20/07 Gesloten
Zondag 21/07 Gesloten

Info

Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie in Torhout biedt praktische, werkbare oplossingen voor uw fiscale problemen. U kan beroep doen op de goed opgeleide vakmensen voor uw boekhouding, alsook fiscaal en bedrijfseconomisch advies.

 

Boekhoudkantoor

De specialisatie van het boekhoudkantoor in Torhout is het voeren van boekhoudingen. Dit zowel voor handelszaken en vrije beroepers, al dan niet eenmanszaken of vennootschappen, evenals voor VZW's.
Naar gelang uw wensen voeren de experts uw boekhouding geheel of gedeeltelijk uit.
In samenhang met uw boekhouding worden de verschillende aangiften opgesteld en worden vennootschapsrechtelijke verplichtingen zoals het neerleggen van de jaarrekening, het voorbereiden van alle noodzakelijke verslagen, publicaties in het Belgisch Staatsblad en meer professioneel uitgevoerd.
U kan ook rekenen op bijstand ter gelegenheid van fiscale controles en fiscale procedures.

 

Fiscaal en bedrijfseconomisch advies

U kunt bij Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie terecht voor allerhande fiscaal en bedrijfseconomisch advies.
Het boekhoudkantoor staat in voor het opmaken van allerhande overeenkomsten zoals een huurcontract en aandelencontracten en zorgt voor professionele begeleiding op het gebied van vennootschapsrecht.
Ook voor de financiering van de onderneming kan u op hun rekenen voor het opstellen van uw financieel plan, businessplan en bankdossier.

 

Haalbaarheidsstudies

U kan bij Luc Delie terecht voor de waardebepaling van uw onderneming. Dit kan nodig zijn in het kader van echtscheidingsproblematiek of een mogelijke overlating.
 

Ligging en routebeschrijving