About hair

Openingsuren

Maandag 25/02 Gesloten
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 28/02 Na afspraak
Vrijdag 01/03 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 24/02 Gesloten

Foto’s

Info

Nood aan een kappersbezoek of een nieuwe haarstijl? About Hair in de Stappaertblokstraat in Tremelo is de place to be als u een moderne en hippe kapperszaak zoekt die de grenzen van een simpel kapsalon verlegt. 
 

Altijd mee voor een optimale service

Zaakvoerster Caroline hecht enorm veel belang aan service en kwalitatief geleverd werk. Om dat allemaal te garanderen volgt ze geregeld bijscholingen waardoor ze altijd mee is met de laatste trends zodat ze u telkens kan geven wat u verwacht van een professionele kapster. Ze past zich altijd aan, aan iedere klant door te luisteren naar wat deze in gedachten heeft om dan samen het ideale kapsel samen te stellen. 
 

Een brede waaier aan diensten

About Hair biedt heel wat diensten aan. Het is in de eerste plaats, zoals de naam al duidelijk impliceert, een kapsalon. Ze biedt alles aan wat u van een kapsalon mag verwachten: balayage, ontkrullen, opsteekkapsels, haar wassen, permanenten, haarkleuringen, brushing, ombré maar eveneens hairextensions en voor de heren baardknippen, ze is dus ook een echte barbier. Maar About Hair is echter meer dan een kapsalon: ze biedt namelijk ook fantasiejuwelen aan zodat je volledig gerestyled het kapsalon kan buitenwandelen. 

Kortom: wilt u een bezoek brengen aan een trendy, kwalitatieve kapperszaak die ook nog eens als "juwelier" fungeert? Spring dan eens binnen bij About Hair in de Stappaertblokstraat 12 te Baal, deelgemeente van Tremelo! 

Tot binnenkort,

Caroline

Ligging en routebeschrijving