Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Nood aan een kappersbezoek of een nieuwe haarstijl? About Hair in de Stappaertblokstraat in Tremelo is de place to be als u een moderne en hippe kapperszaak zoekt die de grenzen van een simpel kapsalon verlegt. 
 

Altijd mee voor een optimale service

Zaakvoerster Caroline hecht enorm veel belang aan service en kwalitatief geleverd werk. Om dat allemaal te garanderen volgt ze geregeld bijscholingen waardoor ze altijd mee is met de laatste trends zodat ze u telkens kan geven wat u verwacht van een professionele kapster. Ze past zich altijd aan, aan iedere klant door te luisteren naar wat deze in gedachten heeft om dan samen het ideale kapsel samen te stellen. 
 

Een brede waaier aan diensten

About Hair biedt heel wat diensten aan. Het is in de eerste plaats, zoals de naam al duidelijk impliceert, een kapsalon. Ze biedt alles aan wat u van een kapsalon mag verwachten: balayage, ontkrullen, opsteekkapsels, haar wassen, permanenten, haarkleuringen, brushing, ombré maar eveneens hairextensions en voor de heren baardknippen, ze is dus ook een echte barbier. Maar About Hair is echter meer dan een kapsalon: ze biedt namelijk ook fantasiejuwelen aan zodat je volledig gerestyled het kapsalon kan buitenwandelen. 

Kortom: wilt u een bezoek brengen aan een trendy, kwalitatieve kapperszaak die ook nog eens als "juwelier" fungeert? Spring dan eens binnen bij About Hair in de Stappaertblokstraat 12 te Baal, deelgemeente van Tremelo! 

Tot binnenkort,

Caroline

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Steeds even vriendelijk... 7,7 Review door: Raphaël
Top... 7,9 Review door: Hugo
Vriendelijke dame die jaar Job m... 9,5 Review door: Melissa
Haren worden altijd perfect geda... 10 Review door: Arwen
Super vriendelijk en geeft steed... 10 Review door: Annemie
Simpel.. Beste kapster ooit!... 10 Review door: Karen