Esthetiek Uthando

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 30/08 Na afspraak
Zaterdag 31/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Bij schoonheidsinstituut Uthando te Tremelo kan u terecht voor verzorging van de rug, massages, gelaatsverzorging, ontharing, pedicure, manicure, kunstnagels en gelish.
 

Verzorging van de rug met relaxerende massage

Heeft u rugklachten of wil u gewoon eens helemaal ontspannen? De rug verzorging van Uthando heeft een drievoudige werking dankzij gebruik van zout, modder en water. De verzorging ontspant spieren en gewrichten en maakt de huid zacht, glad, fris en gehydrateerd. Anderzijds verzacht de behandeling dan weer stress, pijn en spierpijn. Tenslotte verwijdert deze verzorging onzuiverheden en geeft de huid een stralend zacht, fris en kalmerend gevoel. Bij Esthetiek Uthando eindigt uw rug verzorging met een relaxerende rug massage.
 

Gelaatsverzorging met huidanalyse

Wilt u uw huid opnieuw laten stralen? Esthetiek Uthando voorziet u van een gelaatsbehandeling met als resultaat een zichtbaar gevoede huid.

Via een huidanalyse wordt bepaald welke producten het best bij uw huid passen. Daarna volgt een behandeling met deze aangepaste producten in combinatie met warme damp en massages, voor een optimaal effect en een stralend gelaat.
 

Pedicure

Heeft u last van voetproblemen zoals eelt, likdoorns, kloven of ingegroeide teennagels?. Dankzij een professionele pedicure helpt de specialist van het schoonheidssalon in Tremelo deze problemen te verwijderen en te voorkomen. U kan bovendien opteren voor een spa pedicure met relaxerend voetbad.
 

Manicure

Tijdens een manicure bij Esthetiek Uthando worden uw nagels en handen met heel veel zorg behandeld zodanig dat de huid van uw handen en vingers gekalmeerd en ontspannen wordt. U kan rekenen op een nagelverzorging door knippen, vijlen, lakken en masseren.
 

Kunstnagels en gellak

Naast een verzorgende behandeling van uw handen, voorziet Uthando u graag van verzorgde nagels doormiddel van gellak of kunstnagels.

Ligging en routebeschrijving