Openingsuren

Maandag 25/02 09:00 - 18:30
Dinsdag 26/02 09:00 - 18:30
Woensdag 27/02 Gesloten
Donderdag 28/02 09:00 - 18:30
Vrijdag 22/02 09:00 - 18:30
Zaterdag 23/02 09:00 - 18:00
Zondag 24/02 09:00 - 17:00

Info

Voor een mooi boeketje of een fijn kamerplantje en allerlei andere decoratieartikelen en meubelen bent u op zoek naar Kempenaers!
 

Allerlei bloemen en planten

Kempenaers is een bloembinderij waar u terecht kan voor een bloemetje of een plantje ter decoratie of voor iedere gelegenheid. Boeketjes en bloemstukken vindt u op voorhand samengesteld, maar zelf samenstellen is zeker ook een mogelijkheid. De bloemen en planten zijn beschikbaar in tal van verschillende soorten, groottes en kleuren. Bent u niet zeker wat voor bloemetje of plantje het geschiktst is om aan iemand cadeau te doen? Dan helpen de experts van Kempenaers u graag verder. Voor de eindejaarsfeesten kan u hier ook steeds uw kerstboom kopen.
 

Spiegels, kaarsen, potterie, tuinornamenten, tapijt …

U kan bij Kempenaers terecht voor een breed gamma aan uiteenlopende decoratie-artikelen. Naast de aangeboden planten vindt u er heel wat leuks voor uw interieur en exterieur. Qua binnenhuisdecoratie omvat dit onder meer heel wat wanddecoratie, gordijnen, kaarsen, tapijt en spiegels in tal van vormen en maten. Voor (binnen en) buiten horen ook vazen en tuinornamenten tot het aanbod.
 

Verlichting, waterpartijen en meubilair

Daarnaast zijn ook grotere decoratie-artikelen beschikbaar. Deze kunnen gaan van een klein kastje of een leuk lampje tot een rustgevend watervalletje in uw tuin. Tussen het ruime gamma binnen- en buitenmeubelen, allerhande soorten verlichting en uiteenlopende watervallen en fonteinen vindt u zeker iets dat past bij uw smaak, tuin of interieur en budget!
 
Heeft u nog vragen of wenst u wat meer info over de aangeboden producten en diensten? Neem dan zeker eerst een kijkje op de website voor een totaaloverzicht of neem contact op via het nummer 016/53 74 86 als u daarna nog steeds met vragen zit. U kan echter ook altijd gewoon de winkel binnenspringen en een van de medewerkers aanspreken!

Ligging en routebeschrijving