Openingsuren

Maandag 04/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/07 09:30 - 18:00
Woensdag 06/07 09:30 - 18:00
Donderdag 07/07 09:30 - 18:00
Vrijdag 08/07 09:30 - 18:00
Zaterdag 09/07 10:00 - 18:00
Zondag 10/07 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij Parfumerie Prestige

Bij Deborah van Parfumerie Prestige, gelegen aan de Schrieksebaan te Tremelo, kan je terecht voor kwaliteitsvolle parfums van Hugo Boss, Azarro, enz. Met veel plezier geeft zij jou make up advies en allerhande tips. Naast de parfumerie heeft Parfumerie Prestige ook nog een schoonheidsinstituut, waar je helemaal kunt genieten van verscheidene behandelingen met rustgevende muziek en kaarsjes. Bij Parfumerie Prestige streeft men naar perfectie en gelukkige klanten.
 

Parfumerie

Bij Parfumerie Prestige vind je vele topmerken van zowel make-up, geuren als verzorgingsproducten. Deborah helpt je graag met het geven van advies en begeleiding in de wereld van parfums en cosmetica producten. Dit is meteen hun grootste troef, persoonlijk contact en professioneel advies.
 

Schoonheidsinstituut

In het schoonheidsinstituut van Parfumerie Prestige kan je eveneens rekenen op professionele en kwalitatieve behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu een gelaatsverzorging, maquillage of een ontharing wenst, Deborah staat je bij met raad en daad. Tevens kan je bij Prestige terecht voor (medische) pedicure behandelingen.
 

Kom gerust eens binnen en laat je verrassen. Kan jij je nieuwsgierigheid niet meer de baas, dan kan je alvast eens surfen op de website van Deborah via volgende link: https://www.parfumerie-prestige.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Parfumerie Prestige een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Mijn allerbeste wensen voor 2021... 10 Review door: Britt
Vriendelijkste handelaar, laagst... 10 Review door: Pascale
Super handelaar!... 10 Review door: Lieve
Fijne feestdagen 🎄... 10 Review door: Kristien
Super vriendelijk !... 9 Review door: Cindy