Pita Pizza Primo

Openingsuren

Maandag 26/08 15:00 - 01:00
Dinsdag 27/08 15:00 - 00:30
Woensdag 28/08 Gesloten
Donderdag 29/08 15:00 - 01:00
Vrijdag 30/08 15:00 - 04:00
Zaterdag 24/08 15:00 - 04:00
Zondag 25/08 15:00 - 01:00

Foto’s

Info

Zin in een lekkere pizza of pita en toevallig in de buurt van Tremelo? Ga dan zeker eens langs bij Pita Pizza Primo aan de Schrieksebaan 72.. Je vindt hun menu makkelijk online terug en als je even van tevoren telefonisch uw bestelling doorgeeft, hoef je niet te wachten bij afhaling van je gerecht.
 

Pizza

Op de menukaart van Pita Pizza Primo in Tremelo staat een assortiment van ongeveer een 50-tal pizza's. Elke pizzaliefhebber kan zo genieten van een lekker krokante pizzabodem, belegd met de toppings van zijn / haar voorkeur.

Als u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten kunt u dat doorgeven bij het plaatsen van uw bestelling en zal er in de mate van het mogelijke rekening mee gehouden worden.
 

Pita

Een lekkere broodje of een schotel, gevuld of belegd met de beste kwaliteit aan varkensvlees, lamsvlees of kip? Dat is een van de vaste waardes van Pita Pizza Primo. Door zijn uitstekende smaak en versheid komen menig klanten van heinde en ver om hier een broodje pita te bestellen. Je hebt de keuze uit varkensvlees, lamsvlees of kip en er zijn diverse variaties beschikbaar.
 

Schotels

Voor de fans van schotels biedt Pita Pizza Primo een ruim aanbod aan lekkere vleesschotels met groentjes en frietjes / rijst / brood aan. Er zijn naast de gewoonlijke vleessoorten nog diverse opties beschikbaar zoals schotels met scampi, gamba of steak.

Als je echt kennis wilt maken met de heerlijke smaak van de Turkse keuken, kan je een van de Primo Exclusive-schotels bestellen. Met mogelijkheden als Sac Kavurma, Et Söte of Tavuk Söte krijg je de kans om deze keuken beter te leren kennen.
 

Service en klantvriendelijkheid

Iedere klant wordt steeds ontvangen met de glimlach door Pita Pizza Primo. Om de best mogelijke service te garanderen, aanvaardt deze zaak enkel telefonische bestellingen.

Verkiest u om ter plaatse te eten? Neem dan gerust plaats aan een van de gezellige tafeltjes! Om hun klanten de Turkse gastvrijheid eigen te maken, zijn de eerste of laatste drankjes die u bij uw maaltijd bestelt als u in de zaak eet steeds op kosten van de zaak.

Volg hen ook op Facebook!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Vriendelijkse Handelaar

Beste Leden,

Zouden Jullie Zo Vriendelijk te zijn om op ons te stemmen tijdens de actie Vriendelijkste Handelaar 2019. Via de volgende link: https://www.handelsgids.be/reviews/

Alvast bedankt.

Groetjes,
PitaPizzaPrimo Team

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

top zaak zeker een aanrader... 10 Review door: Chavez
Altijd supervriendelijke bedieni... 10 Review door: Jolien
Beste, vriendelijkste, lekkerste... 10 Review door: Sofie
super lekker en is gelijk al kla... 10 Review door: Chavez
İk vind het heel fijn om hier t... 10 Review door: Hulya
Heel vriendelijk... 10 Review door: Hulya