Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Pita Pizza Primo is Laureaat geworden voor Vriendelijkste Handelaar in Tremelo

Sahin Gokhan van Pita Pizza Primo is een gelukkige handelaar. Dankzij de steun van zijn klanten is hij erkend als Laureaat met de actie van Vriendelijkste Handelaar in Tremelo. Hij kreeg namelijk het mooie eindtotaal van 9,10/10.

Ook de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids kent een goede afloop van Pita Pizza Primo. Deze actie heeft in de zaak 29 winnaars opgeleverd. Zij winnen allemaal diverse kortings- en cadeaubonnen uit Tremelo en omgevende gemeenten.

Krijg 10% korting bij een bestelling vanaf €25 bij Pita Pizza Primo, Bij Gigi Damesfashion & Hairstudio geeft een cadeaubon van €10, Brasserie Miel Van Kest schenkt de winnaars 1 glaasje cava bij een min. besteding van €25, De Bierhalle schenkt een cadeaubon van €10, De Kapper geeft zowel €10 korting bij een herensnit alsook een gratis brushing. Bij Elmiki kan je smullen van een gratis Dame Blanche, kom tot ontspanning dankzij Time Tremelo en hun korting van €10 op min. 3u sauna voor 2p en Yalora Optiek geeft een zonneglas gratis bij aankoop van een zonnebril op sterkte of een gratis ravotbril op sterkte bij aankoop van een kinderbril op sterkte. In Haacht kan je terecht bij Anka Office Planet want zij geven -10% in de zaak te Haacht als in Aarschot, een cadeaubon van €10 krijg je bij Haute Coiffure Osieka en Trovato geeft 10% korting. Ga langs in Heist-op-den-Berg en verkrijg bij 1 2 Jump & Party / Zot van Zuut. 10% korting op alle aankopen in hun winkel, -15% geeft Paul De Preter en ga shoppen bij Rokani aan -20% vanaf €50. De gemeente Rotselaar doet ook mee met Bloemen en Tuindecoratie Mimosa die 10% korting geven op potterie en Bries Elektro schenkt -10% vanaf €50.

Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen!