Openingsuren

Maandag 30/05 09:00 - 17:30
Dinsdag 31/05 09:00 - 17:30
Woensdag 01/06 09:00 - 17:30
Donderdag 02/06 09:00 - 17:30
Vrijdag 27/05 09:00 - 17:30
Zaterdag 28/05 09:00 - 13:00
Zondag 29/05 Gesloten

Info

Prodacta-Computers Tremelo

Eerste hulp bij computerproblemen! Prodacta-Computers is een jong bedrijf, gevestigd in het hartje van Tremelo. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn zij uw ideale partner voor herstellingen van uw computer en het installeren van uw netwerk en WiFi netwerk. Zij focussen hen op zowel particulieren als kmo’s en kleine zelfstandigen maar ook grotere spelers in de retail en logistieke sector. 

 

Vanzelfsprekend biedt Prodacta-Computers ook diensten aan aan de particuliere gebruikers en dit aan zeer voordelige tarieven. Voor het onderhoud en herstel van alle computermateriaal kan u bij hier in de Veldonkstraat terecht. Een aanvraag voor een offerte voor de aankoop van een nieuwe PC, laptop, smartphone of printer zien ze graag tegemoet! 

 

 

Computerherstellingen

 

Voor het oplossen van uw computerproblemen beginnen zij met een gratis diagnose en offerte! Vervolgens trekken zij conclusies voor het installeren van de nodige hard -en software, het ophalen en terugbrengen van gegevens en het upgraden van oudere laptops.

 

Prodacta-Computers Tremelo staat voor installeren van netwerk & Wifi en het zorgeloos en optimaal genieten van het wereldwijde web. Zij zorgen voor de installatie van een draadloze toegang en beveiliging bij u op kantoor of in de woonkamer. Dit voor zowel Telenet als Proximus klanten.

 

Websites & Hosting 

Iedereen kan bij Prodacta-Computers ook terecht voor het ontwikkelen van een nieuwe, frisse en vooral moderne website die uw zaak of vereniging een flinke boost geeft. Dit tegen zeer betaalbare tarieven. Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden:

  • domeinnamen
  • Webdesign
  • Hosting
  • Wordpress & sitebuilder

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Prodacta-Computers een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews