Info

Algemene schrijn- en timmerwerken Steurs in Tremelo, Vlaams-Brabant, staat garant voor vakmanschap inzake binnen schrijnwerk, maatwerk in hout, gevelbekleding en gevelisolatie.
 

Gevelbekleding

Een goede gevelkleding zal bescherming bieden tegen, kou, vocht en vuil. Mist uw woning dit? Laat dan de gevel bekleden of de oude gevelbekleding vernieuwen of vervangen door een specialist: Algemene schrijn- en timmerwerken Steurs uit Tremelo.

De schrijnwerker plaatst verschillende types degelijke gevelbekleding. Waar u ook voor kiest, u geeft sowieso een extra decoratieve toets aan uw woning of bedrijfsgebouw én u kunt er ook zeker van zijn dat het pand weer voor vele jaren optimaal beschermd is. Gevelisolatie betaalt zichzelf ook nog eens terug omdat u uw energieverbruik er drastisch mee verlaagt.
 

Schrijn- en timmerwerk voor uw droominterieur

Timmeren, schrijnwerk of houtbewerking is een echt ambachtelijk vak, waarmee u in uw interieur een unieke toets kunt laten aanbrengen. Vertrouw op de expertise van Algemene schrijn- en timmerwerken Steurs in het Vlaams-Brabantse Tremelo voor uw maatwerk in hout. De vakmannen verzorgen interieurinrichting op maat, zoals ramen en deuren, binnendeuren, trappen, inbouw- en maatkasten, dressings en keukenschrijnwerk. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief