Openingsuren (webwinkel, bij vragen contacteer ons)

Maandag 24/02 Na afspraak
Dinsdag 25/02 Na afspraak
Woensdag 26/02 Na afspraak
Donderdag 20/02 Na afspraak
Vrijdag 21/02 Na afspraak
Zaterdag 22/02 Gesloten
Zondag 23/02 Gesloten

Info

Webwinkel Tremelo

Je houdt ervan om er goed uit te zien met een charme & klasse horloge. Dit kan!
Timelessquality is een aanbieder van luxueuze horloges in Tremelo die uitsluitend online kunnen besteld worden. Natuurlijk leveren zij de horloges ook buiten tremelo en zelfs in heel Vlaanderen!
 

Er werd een online horloge webwinkel ingevoerd om u exclusieve uurwerken aan te bieden. U vindt hier van de echte retro tot de ultramoderne en enkele van de moeilijk te vinden horloges in de wereld van vandaag!. 
Elk horloge dat hier te koop is, is alleen beschikbaar voor een bepaalde periode tegen de best mogelijke prijs (inclusief gratis verzending, "Landen met gratis verzending te bekomen op de site"!)

Er zullen dagelijks nieuwe merken bij komen, hou daarom deze site goed in het oog.
U kan volledig rekenen op de vakkennis van Serge en zijn team voordat u een online bestelling plaatst. Op die manier koopt u gegarandeerd het ideale horloge waarbij u zich volledig op uw gemak voelt.

De online webshop vindt u terug op de WEBSITE

 

Kwaliteitsvolle horloges EN service-voor-en-na-verkoop op maat

Met het grote aanbod van luxe horloges is het maar normaal dat er ook een kwaliteitsservice aan gekoppeld is. Zaakvoerder Serge staat steeds voor u klaar om u bij te staan met al uw vragen en opmerkingen, maar ook voor u persoonlijk te begeleiden en te adviseren bij het kiezen van uw horloge.

 

De bedrijfscultuur berust op 2 belangrijke pilaren: een uitmuntende service voor en na verkoop maar ook zeker een kwaliteitsvol aanbod. Bij timelessquality wordt enkel samen gewerkt met toeleveranciers van topmerken zodat de kwaliteit van de horloges geragndeerd kan blijven.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief