't Lepeltje

  • Danny Huyghebaert
  • Zuidstraat 18
    8630 Veurne
  • Klik voor telefoonTelefoon: 058 59 47 10
  • Restaurants Tea-rooms

Openingsuren

Maandag 28/09 10:00 - 20:30
Dinsdag 29/09 10:00 - 20:30
Woensdag 30/09 08:00 - 20:30
Donderdag 01/10 10:00 - 20:30
Vrijdag 02/10 10:00 - 22:00
Zaterdag 03/10 10:00 - 22:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Info

’t Lepeltje

Als je op zoek bent naar een gezellig etablissement om een lekkere maaltijd te nuttigen of om in goed gezelschap gewoon een leuke avond te spenderen, is ’t Lepeltje in de Zuidstraat in Veurne een echte aanrader. Met tal van bieren in fles en op tap, een selectie aan sterke dranken en een ruim aanbod aan frisdranken en aperitieven is deze zaak de ideale uitvalsbasis om een dagje plezier te beleven in Veurne.

Voor de hongerige klanten: je kan er tevens enorm lekker gaan lunchen of dineren, met een grote keuze aan vlees- en visgerechten. Deze worden steeds op een culinaire manier gepresenteerd en doen je onmiddellijk watertanden.
 

Dranken en bieren

In ’t Lepeltje is er de mogelijkheid om diverse dranken en bieren te bestellen en te ontdekken. Sommige biersoorten zijn van het vat beschikbaar en andere krijg je dan weer geschonken uit het flesje. De perfecte start voor iedere maaltijd is trouwens een lekkere aperitief, die je in deze zaak uiteraard ook kunt bestellen.

Heb je liever water, frisdrank of fruitsap? Geen probleem, ook voor de kleinsten onder ons is er een brede waaier aan bestelmogelijkheden in de menukaart voorzien!
 

Culinaire gerechten

Als je met een hongerig gevoel in ’t Lepeltje binnenkomt, is er onmiddellijk de uitgebreide keuze in de menukaart om soelaas te bieden. De liefhebbers van vlees kunnen er hun hart ophalen aan een heerlijk vleesgerecht naar keuze, terwijl de fans van vis ook op hun wenken bediend worden door het assortiment aan visgerechten op de kaart - verse vis is een specialiteit van deze zaak.

Je kunt er een dagmenu bestellen aan de voordelige prijs van € 12,5 .
Bovendien is het op woensdag marktdag en kan je er 2 overheerlijke slibtongen aan € 12,5 krijgen.
Donderdag is het dan weer stoofvleesdag, je kunt dan een portie bestellen aan € 12,5 .
Naar aloude gewoonte is vrijdag nog steeds visdag: je kan er dan een dagverse vissoort bestellen.

Breng dus snel een bezoekje aan ’t Lepeltje en laat je door de vriendelijke eigenaars in de watten leggen!
 

Vriendelijk onthaal - steeds met een glimlach

In deze zaak wordt je steeds met een glimlach begroet en onthaalt. Je kan er aan de toog plaatsnemen om een pintje bier te consumeren en een praatje te doen, maar evengoed met je partner, familie of vrienden aan een tafeltje gaan zitten om samen gezellig te keuvelen. De keuze ligt volledig bij jou!
 
Ben je van de streek rond Veurne of ben je toevallig in de buurt? Dan is ’t Lepeltje zeker een zaak die je moet bezocht hebben!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief