Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2021

Klassement Herselt
Dit is het voorlopige klassement van Herselt voor de eerste 10 handelaars, zonder rekening te houden met het aantal stemmen. Om Vriendelijkste Handelaar van Herselt te kunnen worden moet je minimum van 30 verschillende mensen een quotering gekregen hebben. Er moeten minstens 10 handelaars in jouw gemeente dit minimum halen. De handelaar die het hoogste gemiddelde heeft wordt DE Vriendelijkste Handelaar voor 1 jaar en ontvangt tal van voordelen, oa. een mooi reclamebudget.

Dit klassement staat tot 6 december 2021 online. Daarna nemen we het weg om de spanning wat op te drijven. Immers, in december komen er nog duizenden quoteringen bij. Bekendmaking gebeurt in januari, februari of maart 2022 bij een speciale gelegenheid (zie verder).

Hoe en waar zullen de laureaten en vriendelijkste handelaars bekend gemaakt en gehuldigd worden?
We roepen iedereen op om hun idee/voorstel bekend te maken. Mail ons marketing@handelsgids.be.
Vorig jaar hebben we de awarduitreikingen op verschillende nieuwjaarsrecepties van de gemeenten gedaan en dat was een enorme meevaller. Verder zijn ze doorgegaan op de gemeentehuizen, op feestjes georganiseerd door de handelaars zelf, tijdens opendeurdagen…en ja, een deel werd uitgesteld door de Corona of gewoon in de zaak geleverd.

Hoe behaal je voldoende quoteringen?
1) Motiveer uw klanten om een quotering te geven en deel daarom reviewkaartjes uit. Deze kan je altijd gratis aanvragen aan marketing@handelsgids.be. Klanten die je een quotering geven krijgen een beloning. Zij ontvangen begin december automatisch een logincode en kunnen 1 keer meedoen met de eindejaarsactie en kans maken op een mooie prijs (en dit jaar zijn er 10.000 mooie prijzen te winnen).

2) Laat jouw klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrieven. Begin december krijgen deze een mail met een unieke code om een quotering te geven voor jouw klantvriendelijkheid EN… een logincode om deel te nemen aan de eindejaarsactie.

3) Deel logincodes uit om deel te nemen aan de eindejaarsactie en de actie 2021. Bij hun deelname wordt de eerste keer gevraagd een quotering te geven voor jouw klantvriendelijkheid.

Hoe en waar?
We roepen iedereen op om een goed idee. Vorig jaar hebben we het op verschillende nieuwjaarsrecepties van de gemeenten gedaan en dat was een enorme meevaller. Verder is het doorgegaan op de gemeentehuizen, op feestjes georganiseerd door de handelaars zelf, opendeurdagen…en ja, een deel in uitgesteld relay door de Corona bij hun in de zaak. Maak jouw voorkeur bekend marketing@handelsgids.be
Positie Handelaar
1 Beauty Dream
2 Garage Rutten Herselt
3 Big & Small Dog Grooming
4 Blaffers en Spinners
5 Kapsalon Elganto
6 Delen's Bowling bv
7 Hairstyle De Novo
8 Gebroeders Laeremans bv
9 Lin's Kniphuisje
10 Biohuisje
11 Voeding 't Varenwinkeltje
12 Janka Fashion
13 Apotheek Aerts Caroline bv
14 Dota Fashion
15 Mevac nv
16 Animalia
17 Starz & Reblz
18 Baguetje ('t)
19 Gerto Drankhandel bv
20 't Lepelke
21 Hoeve De Ploeg bv
22 Bakkerij Gielis
23 ‘T Frietbakske
24 Aveve Adams
25 Van Roie Tuincenter bv
26 Appels Decor NV
27 Bart Eeckhout bv
28 Kapsalon Luc
29 Jan Van Pee
30 Savante Fotografie
31 Van Opstal Zakenkantoor
32 Constructies Van der Borght
33 Mie Maan bv
34 Stones Enzo
35 Begrafenissen 's Jegers
36 Brasserie Chappoo bv
Het klassement staat online tot en met 30 november 2021.
De actie blijft dan nog tot 31 december 2021 doorlopen.
De officiële uitslag wordt op een latere datum bekend gemaakt.
Dit klassement wordt iedere ochtend om 8 uur geüpdatet.