Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020

Klassement Leuven
Dit is het voorlopige klassement van Leuven van de eerste 10 handelaars, zonder rekening te houden met het aantal stemmen. Om Vriendelijkste handelaar van jouw gemeente te worden moet je minimum van 30 verschillende mensen een quotering gekregen hebben.

Hoe voldoende quoteringen halen?
1) Motiveer hun en deel daarom reviewkaartjes uit. Deze kan je altijd gratis aanvragen aan marketing@handelsgids.be. Klanten die je een quotering geven krijgen een beloning. Zij ontvangen begin december automatisch een logincode en kunnen 1 keer meedoen met de eindejaarsactie. Automatisch wordt de aandacht naar jouw website getrokken. Weer extra reclame voor jou. Zet zeker enkele blikvangers op jouw site om hen naar jouw zaak te lokken of jouw webshop, die je gratis gekregen hebt.

2) Laat jouw klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrieven. Begin december krijgen deze een mail met een unieke code om een quotering te geven voor jouw klantvriendelijkheid EN… een logincode om deel te nemen aan de eindejaarsactie. Dus dubbel voordeel voor jou.

Dit klassement staat tot 6 december online. Daarna nemen we het weg om de spanning wat op te drijven. Immers in december komen er nog duizenden quoteringen bij. Bekendmaking gebeurt in januari, februari of maart 2021.

Hoe en waar?
We roepen iedereen op om een goed idee. Vorig jaar hebben we het op verschillende nieuwjaarsrecepties van de gemeenten gedaan en dat was een enorme meevaller. Verder is het doorgegaan op de gemeentehuizen, op feestjes georganiseerd door de handelaars zelf, opendeurdagen…en ja, een deel in uitgesteld relay door de Corona bij hun in de zaak. Maak jouw voorkeur bekend marketing@handelsgids.be
Positie Handelaar
1 Het Schoonheidssalon L'occhio di Chloé
2 Kapsalon Isi
3 Axess
4 Dierenarts Ann Laes
5 Abaris Dierenartsenpraktijk
6 Wildenborgh Piano's
7 Confiserie-chocolaterie-geschenkmanden Temmerman Leuven
8 Marco Bellini
9 Natuursteenbedrijf Vander Haeghen nv
10 Algemene schrijnwerkerij Elsen Luc
Het klassement staat online tot en met 30 november 2020.
De actie blijft dan nog tot 31 december 2020 doorlopen.
De officiële uitslag wordt op een latere datum bekend gemaakt.
Dit klassement wordt iedere ochtend om 8 uur geüpdatet.