Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2021

Klassement Nijlen
Dit is het voorlopige klassement van Nijlen voor de eerste 10 handelaars, zonder rekening te houden met het aantal stemmen. Om Vriendelijkste Handelaar van Nijlen te kunnen worden moet je minimum van 30 verschillende mensen een quotering gekregen hebben. Er moeten minstens 10 handelaars in jouw gemeente dit minimum halen. De handelaar die het hoogste gemiddelde heeft wordt DE Vriendelijkste Handelaar voor 1 jaar en ontvangt tal van voordelen, oa. een mooi reclamebudget.

Dit klassement staat tot 6 december 2021 online. Daarna nemen we het weg om de spanning wat op te drijven. Immers, in december komen er nog duizenden quoteringen bij. Bekendmaking gebeurt in januari, februari of maart 2022 bij een speciale gelegenheid (zie verder).

Hoe en waar zullen de laureaten en vriendelijkste handelaars bekend gemaakt en gehuldigd worden?
We roepen iedereen op om hun idee/voorstel bekend te maken. Mail ons marketing@handelsgids.be.
Vorig jaar hebben we de awarduitreikingen op verschillende nieuwjaarsrecepties van de gemeenten gedaan en dat was een enorme meevaller. Verder zijn ze doorgegaan op de gemeentehuizen, op feestjes georganiseerd door de handelaars zelf, tijdens opendeurdagen…en ja, een deel werd uitgesteld door de Corona of gewoon in de zaak geleverd.

Hoe behaal je voldoende quoteringen?
1) Motiveer uw klanten om een quotering te geven en deel daarom reviewkaartjes uit. Deze kan je altijd gratis aanvragen aan marketing@handelsgids.be. Klanten die je een quotering geven krijgen een beloning. Zij ontvangen begin december automatisch een logincode en kunnen 1 keer meedoen met de eindejaarsactie en kans maken op een mooie prijs (en dit jaar zijn er 10.000 mooie prijzen te winnen).

2) Laat jouw klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrieven. Begin december krijgen deze een mail met een unieke code om een quotering te geven voor jouw klantvriendelijkheid EN… een logincode om deel te nemen aan de eindejaarsactie.

3) Deel logincodes uit om deel te nemen aan de eindejaarsactie en de actie 2021. Bij hun deelname wordt de eerste keer gevraagd een quotering te geven voor jouw klantvriendelijkheid.

Hoe en waar?
We roepen iedereen op om een goed idee. Vorig jaar hebben we het op verschillende nieuwjaarsrecepties van de gemeenten gedaan en dat was een enorme meevaller. Verder is het doorgegaan op de gemeentehuizen, op feestjes georganiseerd door de handelaars zelf, opendeurdagen…en ja, een deel in uitgesteld relay door de Corona bij hun in de zaak. Maak jouw voorkeur bekend marketing@handelsgids.be
Positie Handelaar
1 China Garden
2 Apotheek Heylen bv
3 Slagerij Ronny Hens bv
4 Decobill bv
5 Kopie X
6 't Winkeltje
7 Tuin- & Hobbycenter Hens
8 Kapsalon 't Haarhuys
9 Schoonheidsinstituut & Nagelstudio Nadine
10 Boekhoudkantoor Bossaerts Werner
11 Bärgli, het Zwitsers Eethuis
12 Het Nagelhuisje
13 Kapsalon Joly
14 Bakkerij 't Klokje bv
15 Elektro Smets
16 Passo
17 Brasserie 't Wit Huys
18 Kapsalon Greet
19 Electriciteitswerken Rymen
20 Ateljee GLK
21 Wanneshof ('t)
22 Danny Bernaerts
23 Dansen Walkiers
24 Spar Nijlen
25 Leonidas
26 Garage Louis Vervoort
27 hairID
28 Speciaalzaak voor vogelvoeders en toebehoren
29 Plv Clean Service
30 Siertuinen Wouter De Backer bv
31 Hoorcentrum Nijlen - Elly Vercammen
32 Café Belle-Vue
33 Linda Hondenkapsalon
34 Boonhof ('t)
Het klassement staat online tot en met 30 november 2021.
De actie blijft dan nog tot 31 december 2021 doorlopen.
De officiële uitslag wordt op een latere datum bekend gemaakt.
Dit klassement wordt iedere ochtend om 8 uur geüpdatet.