Openingsuren

Maandag 28/06 09:00 - 18:00
Dinsdag 29/06 GeslotenGesloten
Woensdag 23/06 09:00 - 18:00
Donderdag 24/06 09:00 - 18:00
Vrijdag 25/06 09:00 - 18:00
Zaterdag 26/06 09:00 - 17:00
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Fietsen in Vilvoorde

U vindt Dynamic Wheels terug in Vilvoorde. Zaakvoerder David Houtput beschikt over een ruim aanbod aan kwaliteitsfietsen en dit in combinatie met een uitstekende service.  David staat steeds persoonlijk ter beschikking van u als klant en zorgt ervoor dat u steeds advies op maat krijgt tijdens uw bezoek aan de winkel. De verschillende modellen zijn specifiek aangepast aan uw behoefte. Dit wil zeggen: zowel sportfietsen als racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en klassieke modellen. Uiteraard mag het aanbod van elektrische fietsen bij Dynamic Wheels niet ontbreken!
 

Verkoop, onderhoud en herstellingen van fietsen

Dynamic Wheels verkoopt, onderhoudt en herstelt dus zowel mannen, -vrouwen, -als kinderfietsen aangepast aan uw specifieke behoeftes. Stadsfietsen vindt u hier van merken zoals Oxford, Thompson, Venturelli, BNB bike en Sensa. Voor de sportievelingen zijn er koersfietsen/racefietsen van Colnago, Zannata, Viper, Scoperta, Ridley en CKT. Ook mountainbikes van Ghost, Haibike,Sensa en Silverback behoren tot het aanbod. 
In het aanbod elektrische fietsen heeft u eveneens heel wat keuze inzake merken. Zo vindt u hier een e-bike van Krigori, Raleigh, BNB Bike en Oxford. 
 

Fietstoebehoren en onderdelen

Naast fietsen kan u bij Dynamic Wheels ook terecht voor fietsonderdelen en accessoires. Dit gamma strekt zich uit van fietshelmen tot fietshandschoenen, spatborden, voor -en achterlichten, fluoriscerende accessoires, fietspedalen, hart -en snelheidstoestellen, fietskledij, fietsbanden, navigeersystemen en nog veel meer! 
 

Voedingssupplementen

Naast fiets -en sportaccessoires vindt u ook voedingssupplementen terug bij Dynamic Wheels. Zowel (aminozuren als creatineproducten, eiwitten, koolhydraten, repen en dranken, uithoudings en recuperatie supplementen, vitamines en mineralen maken deel uit van het aanbod).
 

Avondschool en persoonlijk advies

Voor allerhande vragen betreffende herstellingen en onderhoud van uw fiets kan u steeds terecht bij David. Hij zal met veel plezier zijn professioneel advies delen met u zodat u ook zelf herstellingen kan doen in de toekomst. David vindt het belangrijk dat mensen weten hoe ze met hun fiets(accessoires) moeten omgaan zodat deze langer meegaan. Daarom geeft hij een aantal keer per jaar een een cursus onderhoud van fiets(accessoires) in het Archeduc in Opwijk.

Wilt u meer informatie over de verschillende fietsen, accessoires, diensten en merken van Dynamic Wheels? Klik dan bovenaan deze pagina op de link naar onze website.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief