Marjolein's Hondentrimsalon

Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/10 GeslotenGesloten

Info

Na het volgen van een opleiding 'Hondentrimmen' ben ik onmiddellijk bij mij thuis beginnen werken in mijn eigen Marjolein's hondentrimsalon.

 

Ik verzorg uw trouwe vriend volgens zijn rasstandaard, dwz. dat ik verschillende technieken toepas volgens de vachtsoort van de hond. De vachtbehandeling wordt steeds vooraf besproken met de eigenaar.

 

Volgende technieken kunnen uitgevoerd worden al naargelang de vachtsoort of het hondenras: plukken van de rijpe plukvacht ( trimmen ), knippen en effileren van de knipvachten. Kort scheren op vraag van de klant.
 

Een toilettage omvat steeds: volledig uitkammen van de vacht, wassen met een aangepaste shampoo, droogfohnen, in model zetten, uitscheren van de voetkussentjes, reiningen van de oren en de ogen, knippen van de nagels.

Plukvachten worden nooit gewassen de dag van de 'pluk'; dit om irritatie van de huid te voorkomen. Honden met een 'plukvacht' worden in principe een week voor OF na de pluk gewassen.

 

Indien de vacht echter volledig vervilt is, dan rest mij maar 1 oplossing en dat is de hond volledig kort scheren. In dit geval geef ik het baasje achteraf enkele tips om de vacht verder optimaal te verzorgen, om zo vervilting te voorkomen.

 

De hondenverzorging gebeurt steeds op een diervriendelijke manier. De honden worden nooit verdoofd en steeds met respect behandeld. Daarom verkies ik een individuele behandeling op afspraak.

 

Uw hond is ook steeds welkom voor een tussentijdse opfrisbeurt.

 

In mijn trimsalon zijn alle honden welkom, groot en klein, zowel rashonden als kruisingen.

Mijn motto is: " Een goed verzorgde hond voelt zich altijd prima in zijn 'vel' "

Ook katten met een 'vachtprobleem' zijn welkom in mijn trimsalon. Zij kunnen vakkundig geborsteld en ontklit worden. Ook tijdens het ruiven is het interessant om eens langs te komen voor een grondige borstelbeurt om de 'dode' haren te verwijderen. Dit vermindert de ontwikkeling van hardnekkige haarballen in de maag.

Kijk ook eens op mijn website: www.marjoleinshondentrimsalon.be

Tot binnenkort,

Marjolein

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Marjolein's Hondentrimsalon een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond