Andere belangrijke handelaars

Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

't Heintjeshof heeft de 1ste plaats behaald als vriendelijkste handelaar van Vosselaar!

Op maandag 22 februari 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Feest- en seminariecomplex De Vesten, te Laakdal. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016Interview met Tuincenter 't Heintjeshof
 
“Het doet deugd als de klanten je als handelaar zo appreciëren. Ik heb eigenlijk niets speciaals gedaan om de award te winnen. Elke klant heeft van mij een lotje meegekregen en ik probeerde iedereen te motiveren om deel te nemen. Dat heeft blijkbaar wel zijn vruchten afgeworpen!”

“In onze zaak kan je terecht voor alles wat met tuin en dier te maken heeft. Zo hebben we elke donderdag verse voedseldieren zoals sprinkhanen en krekels. Ook als je op zoek bent naar een leuk knaagdier, een tropische vis of een reptiel, kan je dat bij ons zeker vinden. Daarnaast ben je ook voor tuingereedschap, meststoffen en sproeistoffen aan het juiste adres.”

“Als je vraagt wat Handelsgids voor mij betekent zeg ik simpelweg: meer klanten. Ons aanbod is steeds goed zichtbaar op het internet en dat zorgt effectief ook voor meer klanten. De acties vind ik super en de award die je door Handelsgids kan winnen is echt een erkenning voor mij. Een erkenning die onwaarschijnlijk veel deugd doet!”