Openingsuren

Maandag 01/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/02 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Animals Beauty Centrum biedt verschillende diensten aan voor uw viervoeter, zodat u zeker bent van een ervaren persoon in de dierensector.

Je kan terrecht bij Animals Beauty Centrum voor:
- Huisbezoek tijdens uw vakantie voor uw dieren te verzorgen die daar aanwezig zijn.
- Uitlaat Dienst voor honden.
- Huid en Vachtverzorging van uw hond, kat en knaagdier.
- Training voor uw hond, kat of ander dier. (gehoorzaamheid en NADAC Hoopers)
- Workshops en lezingen ivm dieren.
- Gedragsproblemen bij uw hond.
 

Werkwijze Salon:
Uw dier is het belangrijkste. Gezondheid gaat voor schoonheid. Hier is geen twijfel over.
Met ervaring te hebben als dierenartsassistente vindt ik dit zeker niet overdreven.
Als uw dier ziek, loops of meer gezondheidsproblemen heeft, kijk ik of het wel verstandig is het dier een trimbeurt te geven/ trimbeurt aan te passen of geen trimbeurt te geven.

Ik probeer uw dier met de clickertraining eventueel zich beter te voelen op het bedrijf, uiteraard bij te hoge stress zal ik op andere manieren uw dier gerust moeten stellen.

Is uw dier zeer angstig, dan wordt de hele behandeling aangepast. Zodat ik uw dier het minst angst toe doe en uw dier zo proper mogelijk kan terug geven. Dit kan zelfs zonder wassen zijn of zelfs met een shampoo spray behandelt zijn.

Bij vlooien bij uw hond wordt elke hond met een anti-vlooien shampoo behandeld. Dit omwille van de hond vlo vrij te beschermen als de volgende honden in mijn salon te garanderen geen vlooien mee te geven. Uiteraard word mijn salon daarna ook grondig gereinigd en gedesinfecteerd.  Dit kan leiden tot een meerkost voor het baasje.

Er kan zodanig getrimd worden dat  uw dier geen last heeft van te snelle klitten die terugkomen alsook voor de properheid bij het dier te behouden. Lies-buikstreek worden proper geschoren, eventuele broek van de hond verkort als ook andere kleine aanpassingen.

Als baasje van u dier, bent u altijd welkom voor een kennismaking (op afspraak) met het salon (15 tot 30min) en dit helemaal gratis. Er wordt aangeraden voor de leeftijd van 6 maanden met uw hond te komen, maar uiteraard ben je nog altijd welkom voor deze kennismaking met een oudere hond. Uiteraard is dit geen trimbeurt of borstelbeurt, hier wordt enkel kennis gemaakt met mij, materiaal en geluiden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief