CSD bv

Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/03 GeslotenGesloten
Zondag 07/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

CSD uit Waasmunster is al jarenlang actief in het uitvoeren van algemene dakwerken. Het professionele team onder leiding van een zelfwerkend patroon staat borg voor hoge kwaliteit en een uitstekende service.

 

Plat dak plaatsen

De expert in dakwerken uit Waasmunster is gespecialiseerd in pannendaken en platte daken. Een plat dak leent zich uitstekend om koepels, lichtstraten en ventilatie-elementen te voorzien.

 

Dak isoleren

Wilt u uw dak of zoldervloer isoleren? Dat is een slim idee. Jaar na jaar kan u namelijk heel wat energie besparen dankzij een duurzame isolatie. Bovendien stimuleert de Vlaamse overheid deze isolatiewerken met een dakisolatiepremie. CSD uit Waasmunster is gespecialiseerd in het isoleren van daken langs de buitenkant.

 

Zink- en koperwerk

Bij dakwerken zorgt een goede afvoer ervoor dat regenwater niet langs muren en fundamenten naar beneden kan lopen. Wateroverlast onderaan de gevel kan als gevolg hebben dat fundamenten water opnemen of dat muren met opstijgend vocht te maken krijgen. Daarom plaatst de dakwerker uit Waasmunster graag zink- en koperwerk om uw woning hiertegen te beschermen. CSD voorziet uw woning graag van hanggoten, dakgoten en afloopbuizen. De expert in dakwerken is bovendien gespecialiseerd in het bekleden van dakgoten in PVC.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief