Kinergo Durme

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 16/10 Na afspraak
Woensdag 17/10 Na afspraak
Donderdag 18/10 Na afspraak
Vrijdag 19/10 Na afspraak
Zaterdag 20/10 Na afspraak
Zondag 21/10 Na afspraak

Info

Bent u aan het revalideren na medische problemen, heeft u rug-, nek- of andere klachten of bent u een sporter wiens spieren moeten herstellen? Dan kan u terecht bij Kinergo Durme.
 

Kinesietherapie, osteo-etiopathie en sportkine

Mensen met spierklachten, atleten en mensen die aan het revalideren zijn kunnen terecht bij Kinergo Durme. Zij zorgen voor een grondige analyse van uw noden en problemen, waarna zij samen met u de ideale behandelingsprocedure bepalen. Zo weet u dat u de meest gepaste massage, coaching en andere ondersteuning krijgt voor uw noden.
 

Hydrotherapie en zwemlessen

Een van de mogelijke behandelingen is via hydrotherapie. De reden dat deze zo effectief is, is dat zwemmen en bewegen in water u verplicht een groot deel van uw spieren te gebruiken, maar tegelijkertijd deze niet te veel belast. Naast hydrotherapie staat het zwembad Kinergo Durme ook tot uw beschikking voor watergewenning en zwemlessen. Deze zijn beschikbaar voor volwassenen en kinderen. Ten slotte kan u ook er ook terecht voor aqua-fitness, ideaal om op een leuke manier de spieren in form te houden!
 

Wellness, spa en sauna

Het hoeft echter niet altijd inspanning te zijn. Kinergo Durme heeft een heerlijk wellnessparadijs waar u in alle rust kunt genieten. Deze wellness kan gehuurd worden voor privégebruik, zodat u werkelijk volledig op uw gemak bent. U kan er ook gebruikmaken van tal van verschillende arrangementen met sauna, zwembad, massages, voetverzorging … Allemaal aanpasbaar aan uw wensen!
 
Wilt u eens heerlijk wegdromen in een ontspannend wellnesscenter of heeft u nood aan een ervaren kinesist? Bel dan gauw 052/55 46 72 en maak een afspraak met Kinergo Durme.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Kinergo Durme, 9250 Waasmunster, Wareslagestraat 105