Isabel Feestorganisator

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pasen op 12/04
Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Na afspraak

Info

Wenst u een feestje thuis te organiseren, of op een eigen gekozen locatie? Isabel Feestorganisator uit Wachtebeke staat voor u klaar met haar kwalitatieve traiteurdienst. U vindt hier een ruime keuze aan banketten, barbecueformules, koude en warme buffetten, recepties en meer.
Sinds kort kan u ook in de nieuwe zaak De Minnetuin terecht voor een gezellig verblijf met lekkere gerechten.

 

Traiteurdienst voor al uw feesten

Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, communiefeest, jubileum of viert u een andere gelegenheid? Vindt het feest plaats bij u thuis of op een andere door u gekozen locatie? Dan is beroep doen om een traiteur een handige en veilige keuze.
Traiteur Isabel Feestorganisator te Wachtebeke staat voor u klaar met een zeer divers culinair aanbod waarop uw beroep kan doen, rekening houdend met uw verwachtingen en u budget.
De formules die Isabel Feestorganisator biedt zijn heel uitgebreid, gaande van stijlvolle recepties en walking dinners, tot warme en koude banketten, tot zomerse barbecue avonden of paella feestjes, over familiale kaasschotels en dessertbuffetjes.
Bij feesten voor groepen tot 25 personen, kan u hier eveneens de feestzaal te Wachtebeke huren. Uiteraard worden u en uw gasten hier ook voorzien van lekker eten.

 

De Minnetuin

In De Minnetuin te Wachtebeke kan u terecht voor logies met of zonder huisdier. Hier wordt u geregeld verwend met thema avonden, lekkere brunches, uitgebreide ontbijten en ook dineren bij de open haard is mogelijk.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief