Openingsuren

Maandag 11/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 12/12 GeslotenGesloten
Woensdag 13/12 11:00 - 21:00
Donderdag 14/12 11:00 - 21:00
Vrijdag 15/12 11:00 - 22:00
Zaterdag 09/12 14:00 - 22:00
Zondag 10/12 14:00 - 22:00

Foto’s

Info

Chapeau een gezellig zaak in het stadscentrum van Wellen waar u steeds terecht kan voor heerlijk schepijs, pannenkoeken of een lekkere wafel. U kan er ook altijd gezellig langsgaan om een koffie of een andere drankje te drinken.
Chapeau is voornamelijk bekend om het huisgemaakte ijs, dat u bovendien per liter kan aankopen om thuis van te genieten. Iets te vieren? Bestel uw ijstaart naar uw persoonlijke smaak bij Chapeau.
 

Ijstaarten

Een van de specialiteiten van ijssalon Chapeau zijn de ijstaarten. Deze worden ter plekke vervaardigd en met de grootste zorg versierd zodat u een perfecte taart kan serveren voor eender welke gelegenheid. U kan kiezen uit tal van smaken en ingrediënten om uw ijstaart op maat te verkrijgen..
 

Ijssalon Wellen

In het ijssalon te Wellen vindt u een groot aanbod vaste smaken, waaronder vanille, mokka, chocolade, praliné, straciatella, Fererro Rocher, cookies, banaan, amarena, kersen, rum-rozijnen, yoghurt, aardbei en brownie. Het ijssalon biedt ook speciaal suikervrij ijs aan.
Afhankelijk van het moment van uw bezoek vindt u hier ook schepijs met volgende heerlijke smaken: Oreo, Snickers, Kinder Bueno, pistache, kokos, Bounty, alpencaramel, Leonidas, meloen, banana-tella, nougat, sabayon, walnoot, Nutella en tiramisu.
Naast schepijs kan u in het ijssalon voor heerlijke sorbet. Kies voor citroensmaak, groene appel, framboos, mandarijn, of suikervrije frambozensorbet.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Chapeau een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond