New Caresse Hairstudio

Openingsuren

Maandag 02/10 Gesloten
Dinsdag 03/10 Gesloten
Woensdag 04/10 09:00 - 18:00
Donderdag 05/10 09:00 - 18:00
Vrijdag 06/10 09:00 - 17:00
Zaterdag 07/10 07:00 - 14:00
Zondag 08/10 Gesloten

Foto’s

Info

Bij New Caresse Hairstudio in Wellen kunnen zowel dames als heren en kinderen terecht voor een trendy kapsel. Ook voor kleuring, brushing en bruidskapsels bent u bij New Caresse aan het juiste adres. Het kapsalon in Wellen werkt ook op afspraak, om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
 

Specialist in haarkleuring

Bent u zelf aan de slag gegaan met een haarkleuring en is het resultaat niet zoals verwacht? Met haar jarenlange ervaring in het opnieuw kleuren van de haren zorgt kapsalon New Caresse ervoor dat uw kleur weer straalt. Ook voor grote kleurveranderingen, zoals het van zwarte haren naar blonde, bent u bij het kapsalon te Wellen in goede handen.

 

Trendy kapsels

New Caresse Hairstudio beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn zowel voor mannen als vrouwen.

New Caresse Hairstudio draagt ook kinderen op handen zodat deze met veel plezier en zonder schrik naar de kapper gaan, met een hip en cool kapseltje als resultaat.


Bruidskapsels

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een schitterend bruidskapsel op deze speciale dag? New Caresse Hairstudio is gespecialiseerd in het creëren van de meest elegante bruidskapsels. Ga eens langs bij de kapper te Wellen en laat u wensen kennen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je New Caresse Hairstudio een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond