Brico Wemmel

Openingsuren

Maandag 25/10 07:30 - 19:00
Dinsdag 26/10 07:30 - 19:00
Woensdag 20/10 07:30 - 19:00
Donderdag 21/10 07:30 - 19:00
Vrijdag 22/10 07:30 - 13:3014:30 - 19:00
Zaterdag 23/10 07:30 - 19:00
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Of u nu een amateur-doe-het-zelver bent of een professionele bouwondernemer: iedere klusser komt aan zijn trekken bij het ruime assortiment van Brico Wemmel! 
 

Gereedschap voor al uw klussen

Brico Wemmel garandeert u dat u zult vinden wat u zoekt voor iedere klus, klein of groot. Het ruime assortiment aan materialen, gereedschappen en andere benodigdheden begint bij het aangeboden gereedschap. Hieronder vallen traditionele gereedschappen, zoals verscheidene soorten zagen en hamers, maar ook meer specifieke en geavanceerde elektrische gereedschappen. Indien u niet zeker bent wat de ideale tool is voor uw klus helpen de ervaren medewerkers van Brico Wemmel u met veel plezier verder. 
 

Materialen in allerlei soorten en maten

Uiteraard kan u weinig aanvangen met uw nieuwe gereedschap zonder materialen om mee te werken. Gelukkig voorziet ook hier Brico Wemmel u! U vindt er onder meer allerlei soorten hout in planken en balken in allerlei vormen en maten. Verder kan u ook op Brico Wemmel rekenen voor de sanitairmeubelen (waaronder toiletten, douchekoppen, badkuipen ...), -buizen en kranen die u nodig heeft voor de aanleg van de badkamer of keuken van uw dromen! Daarnaast worden ook allerlei soorten chauffage, alsook alle nodige onderdelen beschikbaar gesteld in Brico Wemmel. Tot slot kan u ook voor de aanleg van uw nieuwe vloer een beroep doen op Brico Wemmel: u treft er verscheidene soorten parket, tegelvloeren voor binnen en buiten en laminaat aan! 

Dit is echter maar een snelle blik in het ruime assortiment van Brico Wemmel, dus indien u nog niet heeft gezien wat u zoekt, geen paniek! U kan best eens binnennspringen in de zaak in de Chaussée de Bruxelles 72-74 te Wemmel, waar de experts van Brico Wemmel klaarstaan om u het assortiment te leren kennen en u verder te helpen met alle eventuele vragen die u heeft. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/