De Smed bv

Openingsuren

Maandag 12/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/12 Gesloten17:00 - 19:00
Woensdag 14/12 GeslotenGesloten
Donderdag 08/12 Gesloten17:00 - 19:00
Vrijdag 09/12 GeslotenGesloten
Zaterdag 10/12 GeslotenGesloten
Zondag 11/12 GeslotenGesloten

Info

De Smed uit Westerlo verkoopt reeds jarenlang professioneel gereedschap, elektrische machines en andere werktuigen voor vakmannen en bedrijven. Ook de kwaliteitsbewuste particulier is meer dan welkom in deze ruime zaak. De Smed is verdeler van merken zoals Contimac, Fein, Hewi tool, Makita, Proxxon, Stanley en biedt ook gasflessen van Antargaz aan. 
 

Overal koken en verwarmen met een gasfles van Antargaz

Waar u ook een gasfles voor nodig heeft, De Smed heeft voor u de ideale gasfles van Antargaz. Deze gasflessen zijn niet enkel duurzaam, maar ook nog eens verrassend licht en makkelijk te dragen, extra veilig en eenvoudig aan te sluiten. 
 

Elektrisch gereedschap

De Smed te Westerlo is verdeler van elektrisch gereedschap voor vakmannen, bedrijven en voor de doe-het-zelver. kom eens langs in de winkel en ontdek de boormachines, freesmachines, hogedrukreinigers, lasapparaten en soldeerbouten, schaafmachines, schuurmachines, slijpmachines, stofzuigers, nietpistolen, lijmpistolen en vele andere professionele gereedschappen. 
 

Tuingereedschap

Niet enkel voor bouwmaterialen en handige tools voor binnenshuis zit u hier goed, De Smed is ook verdeler van kwalitatief tuingereedschap. Ontdek het aanbod drukspuiten, graskantstekers, hakken en schoffels, handgereedschap, handmaaiers, harken, kindergereedschap, kruiwagens, onkruidbranders, rieken en vorken, schoppen, spades, stelen, strooiwagens en meer in de winkel te Westerlo.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Smed bv

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Smed bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond