Openingsuren

Maandag 25/01 Na afspraak
Dinsdag 26/01 Na afspraak
Woensdag 27/01 Na afspraak
Donderdag 28/01 Na afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraak
Zaterdag 23/01 08:00 - 13:0013:00 - 20:00
Zondag 24/01 09:00 - 13:00Gesloten

Info

Pretty Natural
Uw RainPharma Expert Center / webshop verzorgingsproducten & geschenken


Zorg op maat met een Holistische aanpak en een unieke "Personal Touch".
Als gediplomeerd Orthomoleculair, Epigenetisch Therapeut (BIOK vzw) en RainPharma Body, Weight & Skin Expert hebben we ons echt verdiept in de verzorging, de aanpak en het herstel van gelaat en lichaam. Denk daarbij aan de volgende huidproblemen: eczeem, allergie, extreem gevoelige huid, rimpels, acné en psoriasis. 

De gelaatsmaskers voor onze professionele behandelingen worden ter plaatse bereid, uniek en helemaal afgestemd op de noden die jouw huid op dat moment nodig heeft.  Om je huid alles te geven wat ze nodig heeft combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen.  Het resultaat is fenomenaal!

Elk lichaam is anders en heeft zijn eigen behoeften.  In deze woelige tijden is het belangrijk om je lichaam en geest zo goed mogelijk voor te bereiden.  Daarbij is de juiste voeding gecombineerd met een dagelijkse dosis beweging uiterst belangrijk.  Als RainPharma Weight Expert helpen wij je graag bij deze ondersteuning.  Door onze unieke, individuele aanpak op maat in combinatie met de juiste producten zorgen we samen voor de nog betere versie van jezelf.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor een totaalbeleving aan schoonheidsbehandelingen.  
Wij zijn gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen op maat, microblading, wimperextentions, wimperlifting, gezonde (bruids) make-up.
  
Als trotse RainPharma verdeler hebben wij al hun producten op voorraad.  Wil je jezelf verwennen of ben je op zoek naar een origineel cadeautje dan kan je steeds bij ons terecht.  Tijdens Covid-19 wijken we graag af van onze standaard uren om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Je kan de producten bij ons komen afhalen maar we leveren ze even graag aan je deur.  
Uiteraard nemen wij daarbij geen risico en doen we dit op een veilige, verantwoorde manier.


Via de knop "Boek online/Prijzen" krijg je een overzicht van alle behandelingen die we aanbieden, wat ze kosten en kan je je me-time moment inplannen. 

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

We zijn er voor jou!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ellen⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pretty Natural⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
gediplomeerd schoonheidsspecialiste
Epigenetisch Orthomoleculair therapeut (BIOK)

Voedingscoach en sportersbegeleiding: SNP • Detox • Dieet • Suppletie •
RainPharma Expert Center
Huidverbetering • Aromatherapie • WebShop ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
~⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ellen@prettynatural.be⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
0468/51.44.52 ⠀⠀⠀⠀⠀
Hoog Heultje 38 ~  2260 Westerlo⠀⠀⠀⠀

www.prettynatural.be
@prettynatural.be

⠀⠀⠀⠀

uw gezondheidscoach te Westerlo met een hart voor mensen en een passie voor schoonheid  
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

Fresh Start Detox

Volg samen met ons het 2 weken durende "Smart Nutrition Project"
Geen moeilijk en strikt dieet, maar een kort en slim voedingsprogramma voor een paar kilo minder, een pak meer energie en een stralende huid. Het is ook de ultieme DETOX voor je lichaam. Doen!

Open bijlage

Een dieet dat écht werkt! Geen JoJo

Het Balance Program is een intensiever traject onder individuele begeleiding van onze voedingsdeskundige. Om op een eenvoudige, gezonde en super efficiënte manier 10kg of meer kwijt te spelen. Limited Edition met gratis After Oil 500 ml twv 39,90 euro.

Open bijlage

Ultra-herstellende gelaatslotion

RainPharma SOS Barrier Face Repair Rescue is op basis van actieve kalmerende plantaardige ingredinten. De watervrije formule verbetert niet alleen het uitzicht van de gevoelige, reactieve of uitgedroogde huid, maar helpt ze ook herstellen en sterker worden.

Open bijlage

Vaarwel winterhanden/voeten

Nieuw van RainPharma. Intensive Recovery Wax is een intens voedende wax die gebarsten en beschadigde handen en voeten, al dan niet met kloven, snel helpt verzachten en herstellen. Tip voor s nachts: breng de wax aan en draag hierover sokken of handschoenen.

Open bijlage

-10kg via het Balance Program

Het Balance Program is een intensiever traject onder individuele begeleiding van onze voedingsdeskundige. Om op een eenvoudige, gezonde en super efficiënte manier 10kg of meer kwijt te spelen. Limited Edition met gratis After Oil 500 ml twv 39,9euro.

Open bijlage

Steeds tot Uw dienst!

Enkele leuke ideetjes voor je Westelse Cadeaubon of Consumptiecheques. Love Your Body, investeer in jezelf. U kan bij ons als RainPharma Expert terecht voor oa: Detox, Gewichtsverlies, Huidverbetering, Suppletie, Aromatherapie, Geschenksets vanaf baby tot...

Open bijlage

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top service!... 7,8 Review door: Seppe
Heel vriendelijk... 7,7 Review door: Romain
Prima!... 7,7 Review door: Vic
5* wimperextentions! - Steeds m... 10 Review door: Magda
Door de jaren heen ben ik wat me... 10 Review door: Martina
Ik had veel last van beginnende... 10 Review door: Alexander