Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 21/04 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 22/04 GeslotenGesloten
Vrijdag 16/04 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 17/04 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

NIEUW SHOP ELECTRO !!!

https://bvk.shopelectro.be

Bij BVK Elektro te Wetteren kan u terecht voor al uw kwalitatief klein elektro, groot elektro, inbouwtoestellen en beeld- en geluidsinstallaties. Je kan ook bij ons  terecht voor elektriciteitswerken , kleine renovatiewerken , opzoeken kabels en waterlekken.
 

Klein elektro

Zoekt u een nuttig geschenk of heeft u nood aan een nieuw scheerapparaat, tandenborstel, haardroger, ladyshave, koffiezet, mixer,  citruspers, blender, wafelijzer, stofzuiger, of een ander klein maar handig apparaat? Neem een kijkje in de winkel te Wetteren. De keuze hier is erg uitgebreid zodat u beslist vindt wat u zoekt.. 
 

Groot elektro

De was- en droogtoestellen van BVK Elektro zijn erg energiezuinig. Denk bijvoorbeeld aan de droogkasten met een warmtepomp. Deze maken minder geluid en hebben een erg sterke motor. Ook de moderne wasautomaat verbruikt veel minder water en levert toch een zeer propere was af..
Hetzelfde geld voor de vaatwassers: zuinig, krachtig en met verschillende keuzemogelijkheden in functie van uw gezin en je budget.
Op zoek naar een koelkast, diepvriezer of wijnkast? Geen probleem, die vind je van klein tot groot, an A+ tot A+++ en van verschillende merken.
 

TV, DVD, HIFI

De mogelijkheden op gebied van beeld en geluid zijn al vele jaren bijzonder uitgebreid. Bij BVK Elektro vindt u de meest moderne oplossingen.
Ontdek een ruime keuze aan ultraslanke LED-tv, HD, UHD en 3D tv's  in verschillende afmetingen en prijsklassen.
Wilt u graag muziek in de slaapkamer, de keuken of de badkamer? Kies dan voor een kwalitatieve stereo, draagbare radio of klokradio.
 

Inbouwtoestellen

Bent u op zoek naar een inbouwtoestel voor uw droomkeuken? Zowel een kookplaat, oven, dampkap, microgolf, vaatwasser, ijskast als diepvries van BVK Elektro zijn stuk voor stuk energiezuinige toestellen waar u veel plezier en comfort aan beleeft. In de winkel te Wetteren kan u kiezen uit heel wat verschillende merken en meerdere prijsklassen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief