Spreekuren

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 GeslotenGesloten
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info


Wie zijn wij? 

Sinds 1992 is Francis Verlinde trotse zaakvoerder van zijn Kinepraktijk Velrinde Francis & Co.

Ons team bestaat uit enkele medewerkers die elk verschillende specialisaties uitoefenen en verschillende disciplines. Het is onze uitdaging om de patiënt in zijn mechanische/functionele totaliteit te zien en de meest geschikte behandelmethode toe te passen. Dit gaat vooraf aan een grondige bevraging en onderzoek. Op die manier zal onze behandeling het effectiefst en efficiënts zijn. 
 
Ons team volgt regelmatig bijscholingen om de therapie steeds te kunnen verbeteren, variëren en up to date te houden. Wij zijn steeds aanwezig in ons kantoor te Wetteren waar wij werken van 8u tot 20u30. Is het voor u moeilijk om bij ons te geraken? Geen probleem. Wij voorzien onze klanten ook van huisbezoeken. Op die manier kan iedereen zonder moeite bij ons terecht en genieten van onze diensten. 


Onze troeven

Doorheen de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in onder andere: lymfedrainage (volgens Vödder), handrevalidatie, bekkenbodemtherapie, pre- en postnatale kine, tempero-mandibulaire problematiek (kaakgewricht),  autogene drainage, psychomotoriek, sportkinesitherapie, core stability training,etc. Maar ook ademhalingskinesitherapie, het aanbieden van een afslankingsprogramma en coaching als diëtiste zijn zaken die in onder onze expertisevallen. 

Zowel kennis als ervaring zijn de steunpilaren waarop wij een behandeling opbouwen, om zo tot een duurzaam resultaat te komen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Verlinde & Co een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond