POWER Benzinestation Menenstraat Wevelgem

Openingsuren

Maandag 25/11 Gesloten
Dinsdag 26/11 07:30 - 18:30
Woensdag 27/11 07:30 - 18:30
Donderdag 21/11 07:30 - 18:30
Vrijdag 22/11 07:30 - 18:30
Zaterdag 23/11 07:30 - 18:30
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

POWER / Shop

Power levert brandstoffen en oliën met een uitstekende prijs en service aan bedrijven en particulieren. De producten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Power brandstoffen bevatten hoogtechnologische additieven die uw motor beschermen en schoonhouden. Zo staan ze garant voor betere prestaties en een langere levensduur van de motoren en zijn ze bovendien milieuvriendelijk.

Bij POWER zijn er jaarlijks altijd GRATIS spaarakties voor de klanten die tanken.

In onze shop: Produkten van de Nationale Lotterij, tabak, snoep, gekoelde frisdranken, koffie, wijnen, cava, oplaadkaarten gsm, wenskaarten en GIFT Cards, lijnbuskaarten, batterijen, autobenodigdheden, carwashbenodigdheden, olie, petrole in bidons van 25liter, gasoil in bidons van 25liter, AD Blue in bidons van 10liter met schenktuit, 2tact kant en klaar, UPS Acces point, bakbloem van Molens Descamps.
 

Wenskaarten / Gift Cards

Vanaf nu ook Wenskaarten te verkrijgen in onze shop en Gift Cards: 
Zalando, ICI PARIS XL, Bol.com, Hunkemoller, Plopsaland, PlayStation, XBOX, Nintendo, Google Play, iTunes, Amazon, Deezer, Spotify, Windows, Cinemacadeau,Ticketmaster, Weekendjeweg.


 

Verkooppunt bakbloem MOLENS DESCAMPS

Wij zijn ook een verkooppunt van de bakbloem van Molens Descamps. U kan bij ons 25 soorten bakbloem kopen om zelf brood te bakken en dit allemaal altijd rechtstreeks geleverd van Molens Descamps....verkrijgbaar in zakken van 5kg, 10kg en 25kg. Alsook zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, havervlokken, lijnzaad, verbeteraar en pizzabloem die verkrijgbaar zijn in 1kg, Wij staan graag ter uwer beschikking als U vragen heeft daaromtrent.

 

Selfcarwash met stofzuigers

De selfcarwash met 4 boxen is open van 7u tot 19u uitgezonderd op zon- & feestdagen. Er zijn ook 2 stofzuigers aanwezig. U kan voor de selfcarwsh en de stofzuigers euro munten gebruiken van 0,50eu, 1eu, 2eu of jetons. Er is een wisselautomaat aanwezig om jetons te bekomen van bankbiljetten.
 

Brandstoffen

Brandstoffen Bij Power Wevelgem vindt u volgende benzine: Eurosuper 95 en Superplus 98. Power levert ook hoogwaardige diesel, geschikt voor elk type dieselmotor. Zelfs koude winters zijn geen probleem: met deze diesel rijdt u probleemloos tot -20 graden celsius. Deze benzine en diesel bevatten multifunctionele additieven die uw motor beschermen. Ze zorgen voor optimale verbranding en dus betere prestaties, u geniet van een verlengde levensduur van de motor, alsook bescherming tegen corrosie en roest.
Daarnaast geniet u van een lagere uitstoot en vindt er geen schuimvorming plaats tijdens het tanken. Stookolie Gasolie, ook bekend als mazout, huisbrandolie of stookolie is de ideale brandstof voor verwarming.
 

Nieuwe Technologie

Nieuwe technologieën zorgden voor een optimaal rendement van meer dan 90%, waardoor stookolie een van de goedkoopste energiebronnen blijft. Power levert topkwaliteit aan huis zodat u geniet van vakmanschap, betrouwbaarheid en een scherpe prijs.
 

Winterproducten auto

Power Lave Glace is een ruitensproeiervloeistof voor winter en zomer. De vloeistof verwijdert doeltreffend insecten, vet en vuilaanslag en zorgt zo voor altijd heldere autoruiten. Ook vindt u hier de Power de-icer: een snelwerkende en efficiënte ruitontdooier. Power Antifreeze is een vloeistof die de koeling van motoren beschermt tegen bevriezen. Power Cosyl gaat nog een stap verder. Power Cosyl beschermt het koelsysteem van motoren niet alleen langdurig tegen bevriezing, maar is ook bijzonder geschikt tegen corrosie. Power Cosyl wordt toegepast in zowel benzine- als dieselmotoren, voor gesloten en open koelsystemen.
 

Smeermiddelen

Power staat garant voor hoogwaardige smeermiddelen, vetten en oliën voor industrie, transport, landbouw, lucht- en scheepvaart en garagehouders. Ook levert het bedrijf aan competitieve prijzen uit de voorraad in vaten, bussen of in bulk. U vindt hier tevens smeermiddelen van andere merken zoals BP, Castrol, Shell, Duckhams, Esso, Mobil en Bardahl.

Altijd welkom bij POWER Benzinestation Menenstraat Wevelgem

 

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

We hebben terug mooie kalenders binnen voor 2020 om gratis uit te delen aan onze klanten !!! Vraag ernaar als U langskomt als U een kalender wil. Beperkte oplage.
Mvg POWER 😀

Open bijlage

We doen ook terug mee aan de EINDEJAARSAKTIE van de Handelsgids waarmee er terug 1000den Euro's aan prijzen te winnen zijn !!! Kom dus gerust uw unieke codes halen.
Mvg POWER Wevelgem 😀👍🎁

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Vriendelijk... 8 Review door: Jean claude
prettige eindejaarsfeesten en da... 9,5 Review door: Christine
Vriendelijke vrouw... 10 Review door: Carla
Goed bezig, doe zo verder!... 8,8 Review door: Els
van de regio zelf dus stop altij... 10 Review door: Jonas
Een heel toffe madam... 8,3 Review door: Monia
vlotte en zeer vriendelijke bedi... 8,5 Review door: Koen