POWER Benzinestation Menenstraat Wevelgem

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Maandag 13/04 Gesloten (Paasmaandag)
Toon normale openingsuren
Maandag 13/04 Gesloten
Dinsdag 07/04 07:30 - 18:30
Woensdag 08/04 07:30 - 18:30
Donderdag 09/04 07:30 - 18:30
Vrijdag 10/04 07:30 - 18:30
Zaterdag 11/04 07:30 - 18:30
Zondag 12/04 Gesloten

Foto’s

Info

POWER / Shop

Power levert brandstoffen en oliën met een uitstekende prijs en service aan bedrijven en particulieren. De producten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Power brandstoffen bevatten hoogtechnologische additieven die uw motor beschermen en schoonhouden. Zo staan ze garant voor betere prestaties en een langere levensduur van de motoren en zijn ze bovendien milieuvriendelijk.

Bij POWER zijn er jaarlijks altijd GRATIS spaarakties voor de klanten die tanken.

In onze shop: Produkten van de Nationale Lotterij, tabak, snoep, gekoelde frisdranken, koffie, wijnen, cava, oplaadkaarten gsm, wenskaarten en GIFT Cards, lijnbuskaarten, batterijen, autobenodigdheden, carwashbenodigdheden, olie, petrole in bidons van 25liter, gasoil in bidons van 25liter, AD Blue in bidons van 10liter met schenktuit, 2tact kant en klaar, UPS Acces point, bakbloem van Molens Descamps.
 

Wenskaarten / Gift Cards

Vanaf nu ook Wenskaarten te verkrijgen in onze shop en Gift Cards: 
Zalando, ICI PARIS XL, Bol.com, Hunkemoller, Plopsaland, PlayStation, XBOX, Nintendo, Google Play, iTunes, Amazon, Deezer, Spotify, Windows, Cinemacadeau,Ticketmaster, Weekendjeweg.


 

Verkooppunt bakbloem MOLENS DESCAMPS

Wij zijn ook een verkooppunt van de bakbloem van Molens Descamps. U kan bij ons 25 soorten bakbloem kopen om zelf brood te bakken en dit allemaal altijd rechtstreeks geleverd van Molens Descamps....verkrijgbaar in zakken van 5kg, 10kg en 25kg. Alsook zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, havervlokken, lijnzaad, verbeteraar en pizzabloem die verkrijgbaar zijn in 1kg, Wij staan graag ter uwer beschikking als U vragen heeft daaromtrent.

 

Selfcarwash met stofzuigers

De selfcarwash met 4 boxen is open van 7u tot 19u uitgezonderd op zon- & feestdagen. Er zijn ook 2 stofzuigers aanwezig. U kan voor de selfcarwsh en de stofzuigers euro munten gebruiken van 0,50eu, 1eu, 2eu of jetons. Er is een wisselautomaat aanwezig om jetons te bekomen van bankbiljetten.
 

Brandstoffen

Brandstoffen Bij Power Wevelgem vindt u volgende benzine: Eurosuper 95 en Superplus 98. Power levert ook hoogwaardige diesel, geschikt voor elk type dieselmotor. Zelfs koude winters zijn geen probleem: met deze diesel rijdt u probleemloos tot -20 graden celsius. Deze benzine en diesel bevatten multifunctionele additieven die uw motor beschermen. Ze zorgen voor optimale verbranding en dus betere prestaties, u geniet van een verlengde levensduur van de motor, alsook bescherming tegen corrosie en roest.
Daarnaast geniet u van een lagere uitstoot en vindt er geen schuimvorming plaats tijdens het tanken. Stookolie Gasolie, ook bekend als mazout, huisbrandolie of stookolie is de ideale brandstof voor verwarming.
 

Nieuwe Technologie

Nieuwe technologieën zorgden voor een optimaal rendement van meer dan 90%, waardoor stookolie een van de goedkoopste energiebronnen blijft. Power levert topkwaliteit aan huis zodat u geniet van vakmanschap, betrouwbaarheid en een scherpe prijs.
 

Winterproducten auto

Power Lave Glace is een ruitensproeiervloeistof voor winter en zomer. De vloeistof verwijdert doeltreffend insecten, vet en vuilaanslag en zorgt zo voor altijd heldere autoruiten. Ook vindt u hier de Power de-icer: een snelwerkende en efficiënte ruitontdooier. Power Antifreeze is een vloeistof die de koeling van motoren beschermt tegen bevriezen. Power Cosyl gaat nog een stap verder. Power Cosyl beschermt het koelsysteem van motoren niet alleen langdurig tegen bevriezing, maar is ook bijzonder geschikt tegen corrosie. Power Cosyl wordt toegepast in zowel benzine- als dieselmotoren, voor gesloten en open koelsystemen.
 

Smeermiddelen

Power staat garant voor hoogwaardige smeermiddelen, vetten en oliën voor industrie, transport, landbouw, lucht- en scheepvaart en garagehouders. Ook levert het bedrijf aan competitieve prijzen uit de voorraad in vaten, bussen of in bulk. U vindt hier tevens smeermiddelen van andere merken zoals BP, Castrol, Shell, Duckhams, Esso, Mobil en Bardahl.

Altijd welkom bij POWER Benzinestation Menenstraat Wevelgem

 

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Geachte klanten ... vanaf vrijdag 20/03 kan U de bakbloem van Molens Descamps die U normaal bij ons kocht kopen bij: Select Lauwe / Lauwbergstraat 37 in 8930 Lauwe.
Wij danken U voor het vertrouwen dat U had in ons en om jaren klant te zijn. Mvg POWER

Open bijlage

Geachte klanten ... vanaf morgen 25/03 is het station een onbemand station dwz dat er geen shop meer zal zijn, enkel tanken en de Self-Carwash. Hartelijk dank aan al onze klanten om jaren klant te zijn bij ons !!! Mvg Power / Menenstraat Wevelgem

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prettige feestdagen!... 8 Review door: Jan
Gelukkig Nieuwjaar!... 8,5 Review door: Nele
tof cadeau met de lotto kerstboo... 9 Review door: Steven
Super... 10 Review door: Emerence
doe zo voort... 10 Review door: Rita
Prettige feestdagen en een vreug... 9,7 Review door: Kathy