Starnails/Tupperware

Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenNa afspraak
Dinsdag 20/04 GeslotenNa afspraak
Woensdag 21/04 GeslotenNa afspraak
Donderdag 22/04 GeslotenNa afspraak
Vrijdag 16/04 GeslotenNa afspraak
Zaterdag 17/04 GeslotenNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Starnails Wielsbeke

Bij nagelstudio Starnails in Wielsbeke worden uw handen en nagels een streling voor het oog dankzij een manicure en nagelverzorging. Bij Starnails wordt u ontvangen door Patricia Everaert, een ervaren nagelstyliste gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels en verzorgen van nailart. U bent ook welkom in de nagelstudio te Wielsbeke voor een verzorgende manicure.
 

Manicure Wielsbeke

Verzorgde handen en nagels vormen het uithangbord van een vrouw. Bij Starnails worden uw handen met zorg en aandacht voor detail verwend dankzij een deugddoende manicure. Zo zien uw handen er verzorgd uit en voelen ze zacht aan.
 

Gelnagels

Bij Starnails  kan u terecht voor de plaatsing van gelnagels. Dit zijn flexibele kunstnagels die niet snel zullen breken en erg prettig zitten. Bovendien zien gelnagels er natuurlijker uit dan andere soorten kunstnagels.

Nagelstudio Starnails biedt een ruime keuze in kleuren voor gelnagels en kan u ook nail art met steentjes aanbieden.
 

Gelpolish teennagels

Gaat u op vakantie of wil u zich voorbereiden op de zomer? Met gelpolish op uw teennagels ziet u er al meteen veel zonniger uit.

Gellak of gelpolish is de stevigere, langer houdende variant van gewone nagellak. Deze nagelkleuring is eenvoudig aan te brengen met een soort gel en blijft langer mooi dan nagellak. Zo wordt uw eigen nagel beschermd en krijgt hij een mooie glans. Ga langs bij Starnails in Wielsbeke en ontdek zelf de voordelen.
 

Marcus Spurway

Patricia Everaert is ook een parfum consulente. Voor de Franse firma Marcus Spurway ( Cannes 1825) via home parfumateliers laten we de mensen kennis maken met de Niche Parfums. 

Wacht niet, bel vandaag nog!
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief