M.A. Parket

Openingsuren

Maandag 28/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/11 Na afspraakNa afspraak

Info

Voor de absolute expert in parket en laminaatvloeren in de regio Antwerpen moet u bij M.A. Parket zijn!
 

Parket uit eik, teak, IPE … en laminaat

Voor zowel nieuw parket en als parketrenovatie zit u helemaal goed bij M.A. Parket. Ze doen aan de aanleg van heel wat verschillende parketsoorten, van eikenhout tot tropische houtsoorten zoals teak, bankirai en IPE. Geniet van de vertrouwde uitstraling van de klassieke, gekende houtsoorten of de unieke charme van de exotische houtsoorten bovenop de warme uitstraling van een echte houten vloer! Wenst u een gelijkaardige charme maar zonder al het onderhoud dat parket nodig heeft? Dan is de ruime selectie aan laminaatvloeren misschien iets voor u. De kwaliteit van de vloer wordt steeds gewaarborgd door Quickstep en de kwaliteit van de installatie door M.A. Parket! U voelt zich na de installatie verder ook helemaal gerust door de aangeboden garantie van twee jaar op alle nieuw geïnstalleerde parketvloeren.
 

Installatie van houten terrassen

Hier houdt de liefde voor hout van M.A. Parket echter niet op. Ook buiten kan u genieten van kwalitatieve houten terrassen, volledig van begin tot einde door hen verzorgd. Zij werken uitsluitend met de meest resistente en duurzame exotische houtsoorten, zodat uw terras steeds een lang leven beschoren is. Daarnaast krijgt u weer een ruime keuze aan verschillende houtsoorten voor een geheel unieke stijl. Bijzonder in het aanbod is het bamboe-terras. Bamboe is, naast een zeer mooie houtsoort, zeer stevig van nature en uiterst krasbestendig.
 

Renovatie van houten vloeren, terrassen, trappen …

Naast de installatie van heel wat moois staat M.A. Parket ten slotte ook paraat voor het onderhoud van haast al uw houten interieur en parket. Naast het repareren, schuren en opblinken van uw parketvloer of houten terras is het vernieuwen en restaureren van houten trappen, ballustrades en ander interieur steeds een optie.
 
Heeft u nog vragen of wenst u M.A. Parket in te schakelen voor uw huis? Neem dan contact op via het nummer 03/830 40 67. U kan voor meer info omtrent het aanbod ook steeds terecht op hun website.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je M.A. Parket een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond