Openingsuren

Maandag 04/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/12 11:00 - 18:00
Woensdag 06/12 11:00 - 18:00
Donderdag 30/11 11:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 11:00 - 18:00
Zaterdag 02/12 10:00 - 18:00
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

Schaessens Sport Wilrijk

Sinds 1 oktober 2014 waait er een nieuwe wind door uw favoriete sportwinkel. Schaessens Sport is een warme familiezaak die gerund wordt door Matthias, Jaric, Christel en Eddy, die allen ook nog steeds zeer actief zijn in de voetbalwereld. Ze staan allemaal steeds weer met veel enthousiasme klaar om u te helpen met kwalitatief advies waar nodig, maar ook met een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande producten. 
 

Sportkledij en benodigdheden

Het assortiment aan sportbenodigdheden is hier niet alleen kwalitatief hoogstaand, maar ook zeer ruim. Iedere klant vindt er wat wils! Of u nu op zoek bent naar voetbalschoenen, sportkledij of bedrukkingen op uw kleding, bij Schaessens sport Wilrijk kan dit allemaal. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor Schaessens Sport. Merken zoals Joma, Adidas, Jako, Erima, Select, Elite, Uhlsport, Teamwear, Hummel, Real en Stanno zijn hun kenmerk.
 

Teamwear voor uw sportclub

De zaak is gespecialiseerd in teamwear (voetbalkledij, volleybalkledij, basketbalkledij ...) en accessoires, wat ze dus ideaal maakt voor wie een sportclub heeft of wilt oprichten.
Particulieren zijn echter ook meer dan welkom en gegarandeerd dat iedereen zijn of haar ideale sportmaterialen vinden in Schaessens Sport.
Bovenop het eerder vermelde assortiment sportmerken zijn de volgende merken ook te verkrijgen, met of zonder bedrukking: Fruit of The loom, B&C, Gildan en Kariban. 


Werkkleding

Naast het nodige materiaal voor  indoor- & outdoorsporten kan je hier op de Jules Moretuslei in Wilrijk terecht voor werkkledij, al dan niet gepersonaliseerd want Schaessens Sport bedrukt uw textiel.
Vraag vrijblijvend een offerte
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schaessens Sport een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond