Openingsuren

Maandag 01/04 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Na afspraak
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 30/03 Na afspraak
Zondag 31/03 Gesloten

Foto’s

Info

Voor een vloer om U tegen te zeggen moet u bij Dirk Vlaeminck zijn! 
 

Een breed dienstenpakket

Dirk Vlaeminck voorziet voor u een zeer breed dienstenpakket. Hieronder valt natuurlijk in de eerste plaats de aanleg van verschillende soorten binnenhuisvloeren, van tegelvloeren tot parket. Dirk beperkt zich echter niet enkel tot de binnenvloer: ook opritten en terrassen behoren tot de mogelijkheden! Daarnaast houdt hij het ook niet enkel bij vloeren, maar bestaat ook de mogelijkheid tot het betegelen van muren. In al deze diensten heeft hij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring en dat laat zich merken in het resultaat: hij werkt steeds efficient, grondig en met heel wat expertise. 
 

Service inbegrepen

Die 20 jaren ervaring hebben Dirk echter meer geleerd dan technische kennis van zaken: hij heeft ook ervaren hoe belangrijk een goede service is. Deze service bestaat erin dat u steeds op de hoogte bent van hoe de werkzaamheden zullen verlopen, welke materialen aan te raden zijn en hoeveel het totaal zal kosten, maar ook dat u tijdens de werken steeds zult weten waar de werken staan. 

heeft u nog vloeren, tegels of wandtegels die u wilt laten aanleggen? Neem dan contact op met Dirk Vlaeminck via het nummer 051/65 72 83. 

Ligging en routebeschrijving