Dalco Electro

Foto’s

Info

Dalco Elektro is uw specialist in elektriciteit uit Zaventem. Zowel lichtstudies, domotica, als industriële elektriciteitswerken, hulp bij zelfbouw-elektriciteit en verkoop van huishoudtoestellen behoren tot de activiteiten van Dalco Elektro.

 

Huishoudtoestellen

Bij Dalco Electro vindt u zowel groot als klein huishoudelektro en televisies, rekening houdend met uw behoefte en budget. Ook na de aankoop van het toestel blijft Dalco Electro tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen en ondersteuning.

 

Lichtstudie

Bij aanvang van een nieuwbouw of renovatieproject laat u best een lichtstudie opmaken door Dalco Electro. Dankzij een lichtstudie creëert u de ideale sfeer in een woning of kantoor, aan het minimum verbruik. De ervaren lichtarchitecten stellen een lichtplan op dat rekening houdt met uw smaak, bouwstijl en budget.

 

Domotica

Dalco Electro is gespecialiseerd in domotica en kan advies op maat verlenen voor uw installatie. Automatisering van uw elektrische toestellen dankzij domotica werkt niet enkel energiebesparend, uw comfort zal er tevens serieus op voorruit gaan.

 

Zelfbouw-elektriciteit

Dalco Electro geeft u als professionele installateur van elektriciteit de begeleiding die u nodig heeft, indien u zelf wil instaan voor uw elektriciteitsinstallatie. De expert stelt in overleg met u, als doe-het-zelver, een zelfbouwpakket samen op maat van uw woning, budget en uw verwachtingen en behoeften. Vervolgens worden de materialen voor uw elektriciteitsinstallatie geleverd op de werf en krijgt u ook de nodige uitleg en advies om goed van start te gaan. Heeft u materiaal over na afronding van de werken? Dan neemt Dalco Electro dit gewoon terug.

 

Industriële elektriciteit

Dalco Electro houdt zich ook bezig met industriële elektriciteitswerken. Van het plaatsen van laagspanningsborden en automatisering, tot databekabeling, industriële verlichting en het inrichten van bureelruimten. Dalco Electro hecht hierbij veel belang aan afwerking en veiligheid.
Contacteer Dalco Electro voor advies of een vrijblijvende offerte

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief