Miramar Tours bv

Foto’s

Info

MIRAMAR TOURS is in 1996 opgericht en vertegenwoordigt sinds 2006 tevens de keten Thomas Cook Travel Shop voor de regio van Zaventem en omstreken  . Wij verkopen dus niet alleen de producten en speciale  aanbiedingen van de de Thomas Cook Travel Shops maar wij maken tevens geregeld eigen programma's naar de bestemmingen waarin wij specialiseren  zoals Egypte en Jordanië.

Wij maken tevens je duikreizen en incentives tot een geslaagde onderneming .   

Ruime keuze

Thomas Cook Travel Shop heeft een heel ruim aanbod: je kan er terecht met  àl je vakantiewensen binnen àlle prijscategorieën: of je nu op zoek bent naar een exotisch palmenstrand, een romantische citytrip, een wintersportvakantie, of een vliegtuigticket... wij bieden een antwoord op al je vakantiewensen.

Thomas Cook Travel Shop richt zich op de verkoop van kwalitatieve Belgische touroperators, luchtvaartmaatschappijen en aanverwante producten.
Bij ons kan je terecht voor een vakantie van o.a. Thomas Cook, Pegase, Jetair, VIP, Bosphorus, Transeurope, Club Med,  Best Tours, …  Daarenboven kunnen wij -door onze preferentiële samenwerking met Thomas Cook en andere touroperators - een aantal exclusieve promoties en producten aanbieden.

Kwaliteit primeert

Wij beseffen hoe belangrijk je vakantie voor jou is.  Daarom maken we – op basis van de klantentevredenheid - een strenge selectie in het touroperator aanbod.  Touroperators die niet voldoen aan deze kwaliteitsnormen verdwijnen zonder pardon uit ons aanbod. Verder is elke verkoper verplicht om jaarlijks opleidingen en bijscholing te volgen in de sector

Vakantie-experts staan voor je klaar

Onze medewerkers worden permanent opgeleid over bestemmingen en hotels uit ons ruime aanbod.  Ze zullen luisteren naar je wensen en -samen met jou -  je wensvakantie tot in de puntjes uitstippelen.

Transparante prijzen

Door onze transparante en gedetailleerde prijzenpolitiek sta  je nooit voor verrassingen! Als dochter van Thomas Cook Belgium, marktleider in België, kunnen we je de beste prijzen aanbieden voor alle bijkomende diensten zoals bv. huurwagens, luchthavenvervoer, verzekeringen,...

Steeds tot je dienst

- Onze Thomas Cook Travel Shops zijn makkelijk bereikbaar, openingsuren zijn aangepast en parking faciliteiten voorzien.  Indien je gehaast bent: maak gebruik van onze service ‘Reserveer op afspraak’.

Wij streven ernaar overal en altijd bereikaar te zijn: telefonisch tijdens de kantooruren en natuurlijk...permanent op het web.

- De vakantie start aan je voordeur.

.

Professionele klantenservice

Indien – ondanks alles - je vakantie toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, zullen onze medewerkers je met woord en daad bijstaan om je klacht zo snel en correct mogelijk op te lossen.  Met touroperator Thomas Cook hebben wij daarenboven een overeenkomst om – in bepaalde gevallen – je klacht onmiddellijk in het kantoor op te lossen.

Kortom: ‘’We keep our promises!’’ – geen holle woorden maar een slagzin die elke dag weer door onze medewerkers en partners ingevuld wordt.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief