Boetiek Kokketeute

Openingsuren

Maandag 21/10 Gesloten
Dinsdag 22/10 14:30 - 19:00
Woensdag 23/10 14:30 - 19:00
Donderdag 24/10 14:30 - 19:00
Vrijdag 25/10 14:30 - 19:00
Zaterdag 19/10 09:30 - 18:30
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Boetiek Kokketeute

Als je jezelf als dame graag eens in een nieuwe outfit wilt steken, is Boetiek Kokketeute in de Stationsstraat in Zedelgem een adresje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Met een ruim assortiment aan klassieke en moderne damesmode, steeds zorgvuldig geselecteerd door de vriendelijke uitbaatster uit de nieuwste collecties, vind je er ongetwijfeld een kledingstuk dan perfect aansluit bij je voorkeur en smaak!
 

Damesmode

De kleren maken de man, maar dat geldt evengoed voor de vrouwen onder ons. Bij Boetiek Kokketeute vindt iedere dame haar ding tussen de honderden beschikbare kledingstukken die in de boetiek op voorraad zijn.
Een stijlvol kleedje, een mooi overjasje, een modieus rokje, een chique trui of een nieuwe broek: voor al deze zaken en nog veel meer kan je er terecht. Ook voor de grotere maten is er een ruime keuze, dus aarzel niet en bezoek deze gezellige damesboetiek in Zedelgem!
 

Accessoires

Wanneer je je outfit wilt afwerken met een trendy accessoire, zoals een juweel, armband, halsketting, oorbellen of handtas, vind je ongetwijfeld je stijl terug bij deze handelaar. Evenals voor modieuze sjaals en andere mode-accessoires is deze boetiek de place-to-be.
 

Klantvriendelijkheid en advies op maat

Mocht je twijfelen of een bepaald kledingstuk of accessoire wel bij je look past, staat de uitbaatster van Boetiek Kokketeute graag voor je klaar om je bij te staan met het selecteren van de juiste aankoop. Advies en raad op maat behoren tot het servicepakket van deze zaak. Hier wordt u steeds met een glimlach geholpen en mag u altijd de hulp inroepen van de verkoopster!
 
Aarzel niet en breng snel een bezoek aan deze klassevolle boetiek. U zal verbaasd zijn over het aanbod aan mooie kleding en accessoires!
 

Ligging en routebeschrijving