Donton

Foto’s

Info

Het concept Donton in Ichtegem is een uniek aanbieder van fietsen en fitnesstoestellen met dienst-na-verkoop aan huis. Alle toestellen, zowel fietsen als fitnesstoestellen worden volledig afgemonteerd en bij u aan huis geleverd. U vindt hier zowel damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, als tandems en een BMX.
 

Fietsen en fitnesstoestellen met unieke garantie, levering en montage aan huis


Koopt u een damesfiets, herenfiets of kinderfiets bij Donton? Dan geniet u van een driejarige garantie aan huis. Bij problemen hoeft u dus niet op zoek naar een fietsenmaker, maar kan u steeds beroep doen op Donton. Indien nodig komt er een technieker bij u aan huis om de herstelling gratis uit te voeren binnen de garantieperiode. Zowel de leveringskosten als de driejarige omniumgarantie zitten in de prijzen inbegrepen. Zo blijft het steeds duidelijk hoeveel u betaalt voor uw fiets of fitnesstoestel.
 

Elektrische fietsen

Een elektrische fiets vindt u in een hippe uitvoering bij Donton, zowel voor vrouwen en mannen. De elektrische fietsen bij Donton komen in verschillende prijzen en lenen zich voor ontspannend én sportief fietsplezier. U gaat voor de elektrische fiets die u het beste past.
 

Tandem

Wilt u met uw partner op fietsvakantie? Of is uw kind te groot geworden voor het kinderzitje maar wilt u toch nog samen op de fiets? Donton biedt tandems aan voor fietsplezier voor twee.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief