Le Peintre

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Foto’s

Info

Le Peintre is een jong ambitieus schildersbedrijf. Er is een oog voor elk detail en verder gespecialiseerd in raamdecoratie en zonnewering.
 

Rolgordijnen

Dit zijn opgerolde gordijnen die op een simpele wijze bij uw ramen zonlicht dekken. Hiervoor wordt textiel bedekt met een speciale coating gebruikt. Transparant, half-transparant of verduisterend... allemaal mogelijk met rolgordijnen.
 

Vouwgordijnen

Deze zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Ze worden tot een pakket opgevouwen door de horizontale baleinen. Met een kettingsysteem aan de zijkant kan U ze op- en neerlaten.
 

Paneelgordijnen

Deze bestaan uit een meersporige rail, waaraan meerdere stoffen panelen opgehangen kunnen worden. Met een trekstang of via koordbediening kunnen de panelen zijdelings achter elkaar geschoven worden.
 

Jaloezieën

Le Peintre kan U voor zowel horizontale, als verticale jaloezieën verder helpen. Hiermee kan U zelf bepalen door de stand aan te passen hoeveel zonlicht er doorgelaten wordt.

Indien U nog verdere wensen heeft, neem zeker eens contact op met Le Peintre. Er zal een geschikte oplossing op maat uitgewerkt worden voor U.

 

Ligging en routebeschrijving