Evershof ('t)

Openingsuren

Maandag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Organiseert u een evenement en komt u tafels en stoelen tekort? Dan staat ’t Evershof klaar om u te helpen!
 

Verhuur van tafels en stoelen in Zedelgem

U kan steeds rekenen op een kwaliteitsvolle service voor de benodigde tafels en stoelen voor al uw evenementen, gaande van privéfeesten tot bedrijfsfeesten en schoolfeesten. Dit kan gaan om recepties, geboortefeesten, tuinfeesten, een huwelijk of een simpel tuinfeest in uw achtertuin: ’t Evershof zorgt voor het materiaal. De tafels en stoelen komen uiteraard met alle benodigde tafellakens, opbergrekken …: u hoeft zich inzake feestmeubilair nergens meer zorgen over te maken.
 

Snelle en betrouwbare levering tegen een lage prijs

Bij ’t Evershof staat service centraal, dus u kan er van op aan dat u steeds uw gehuurde materiaal op tijd en in goede staat aankrijgt. U kan het materiaal indien gewenst altijd zelf komen halen, maar ’t Evershof levert tegen een zacht prijsje alles, zodat u zich kan focussen op de organisatie van uw evenement. Indien er nog vragen zijn in verband met het aanbod en de levermogelijkheden, kan u steeds telefonisch contact opnemen.
 
Heeft u nog twijfels of vragen, of wenst u van de huurservice van ‘t Evershof gebruik te maken? Neem dan contact op via het nummer 050/82 27 81.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief