Lerno Kurt / Zaaltje Bobos

Info

Bij Lerno Kurt te Zele kan u terecht voor alle funderingswerken en betonwerken. Betonwerken Lerno is sinds vele jaren actief in de betonsector. Wat kleinschalig begon is nu reeds uitgegroeid tot een totaalpakket van verschillende activiteiten in de sector van de beton- en funderingswerken. Het bedrijf voert werken uit zowel bij privépersonen als voor industrie en allerlei organisaties.

 

Beton voor binnenshuis en buitenshuis

Lerno Kurt is gespecialiseerd in het storten van vloerplaten voor woningen, appartementen, studio’s enzoverder. Ook voor het storten van kelders kan u beroep doen op de vakman. Net zoals u hem kan inschakelen voor het zagen van tegelprofielen en vloerplaten en het polieren.
Wenst u een nieuwe oprit, wilt u een terras laten aanleggen of heeft uw bedrijfsterrein een parking nodig? Lerno Kurt uit Zele heeft al vele jaren ervaring met het leggen van opritten, terrassen en parkings in grijze of gekleurde beton. Ook voor betonklinkers en kasseien kan u beroep doen op de vakman.
Betonvloeren zijn onderhoudsvriendelijk ten opzichte van andere verhardingen. Bovendien kennen betonwerken een snelle afwerking wat zorgt voor een degelijke kostprijs0 Verschillende mogelijkheden zijn uitvoerbaar bij Lerno Kurt uit Zele.
Verder kan u de vakman inschakelen voor kelderdichtingen, het plaatsen ankers en wapening, het uitvoeren van rioleringswerken, funderingswerken en grondwerken.
 

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/