Moan

Openingsuren

Maandag 21/10 09:00 - 18:00
Dinsdag 22/10 Gesloten
Woensdag 23/10 09:00 - 18:00
Donderdag 24/10 09:00 - 18:00
Vrijdag 25/10 09:00 - 18:00
Zaterdag 26/10 10:00 - 18:00
Zondag 27/10 Gesloten

Info

Schoonheidsinstituut Moan te Zelzate is meer dan zomaar een beautysalon. Het is de plek waar uw lichaam en geest tot rust komen. En waar je kan spreken over pure verwennerij voor zowel lichaam als geest. Je wordt er in een huiselijke sfeer en steeds met een lach en deskundig advies ontvangen. Bij Moan in Zelzate kan u terecht voor: 

 

Volledige manicure en pedicure.

 

Voor de verzorging van uw handen en voeten bent u bij Moan aan het juiste adres. Annick zorgt er voor dat uw handen en voeten er terug stralend en gezond uitzien. Kies voor een manicure of pedicure in combinatie met een massage, parafinebad, verzorging of waarom niet all-in en laat u verwennen door de handen van Annick  

 

Pure verwennerij voor lichaam en geest. 

 

Geniet van een deugddoende massage en voorzie uzelf van nieuwe energie. Een Rustgevende Relaxatie Massage van Moan in Zelzate ontspant de spieren, zorgt voor een betere doorbloeding en bevorderd de stofwisseling in je lichaam. Het maakt u huid soepeler en zorgt voor een ontspannen sfeer van uw zenuwstelsel. Wil u uw lichaam nog sterker laten ontspannen en relaxeren. Geniet dan van een Hot-Stone massage. 

 

Moan beschikt ook over een infrarood cabine. Het gebruik van de Sumum bestrijdt ondermeer stress, pijn, artrose en vermoeidheid. Bovendien bevordert het ondermeer een betere nachtrust, immuniteit en helpt het jou afvallen. Voor meer informatie kom langs in het salon of bezoek hun website. 

 

Het perfecte geschenk. 

 

Bij Moan vind u beslist steeds het ideale geschenk voor je partner, moeder, vriendin of eender welke gelukkige. In het salon gelegen te Pierre De Colvenaerplein in Zelzate kan je heel wat verzorgende, en relaxerende producten terug vinden maar ook parfums, een verscheidenheid aan oliën en zoveel meer.  Nog niet gevonden wat je zoekt? Geef dan een bon voor een massage of lichaamsverzorging cadeau.

Ligging en routebeschrijving