SDPS Events - Stevens - De Pauw Services

Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 GeslotenGesloten
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

SDPS Stevens – De Pauw Services is een bedrijf dat zich focust op evenementen, feesten en gelegenheden. Met een groot assortiment aan beschikbare springkastelen, in diverse groottes en maten, weten zij van iedere gelegenheid waar kinderen aanwezig zijn een echt feest te maken. Door hun ruime aanbod weten zij springkastelen te verhuren aan erg concurrentiële prijzen.

U kunt bij hen al terecht vanaf €55 om een springkasteel voor een dag te huren. In een straat van 15km rond Zelzate komen zij vanaf €80 ter plaatse om uw gehuurde springkasteel gratis te leveren, plaatsen en achteraf terug op te halen. Ieder kilometer daarbuiten wordt een forfaitair bedrag van € 0.25 per gereden kilometer aangerekend.

 

Springkastelen

Smaken en behoeftes verschillen, zoveel is ondertussen wel duidelijk. Door de vele beschikbare springkastelen biedt SDPS Stevens – De Pauw Services hun klanten de keuze uit diverse modellen, te huur aangeboden in verschillende groottes. U kunt hun huidige aanbod en de prijzen ontdekken op hun verhuurwebsite.

De springkastelen zijn zowel per dag als voor langere periodes te huren. Des te langer u huurt, des te minder de dagprijs!
 

Beschikbare modellen

Er is bij SDPS Stevens – De Pauw Services keuze uit:

Het Mini-Kasteel: Een springkasteel met een enkele toegangspoort, in de vorm van een kasteeltje. Ideaal voor kleine prinsen en prinsessen, of ridders in spé!

De Flipper: Liefhebbers van de jeugdreeks kunnen nu hun kinderen zelf kennis laten maken met deze lieve dolfijn. Dit blauwe springkasteel met dolfijnprint is ideaal voor iedereen die fan is van dolfijnen en de onderwaterwereld.

De Boerderij: Is uw kind verzot van boerderijen en de daar aanwezige dieren? In dit springkasteel waan je je onmiddellijk een kleine boer of boerin! Met als obstakels een opblaasvarken en schaap kunnen kleine landbouwertjes zich naar hartenlust uitleven!

De Dalmatiër:  Ideaal voor kindjes die van huisdieren en voornamelijk honden houden. Dit ruime springkasteel heeft een grote Dalmatiër als eyecatcher. Langs de rechterkant kunnen de kinderen het springkasteel betreden via het opstapgedeelte, aan de linkerkant is dan weer een kleine glijbaan voorzien om het speelplezier te maximaliseren.
 
Wilt u graag wat meer info of hebt u een vraag? Neem vrijblijvend contact op met de zaakvoerders en laat je verbazen door hun vakkennis en uitstekende service!

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/