Openingsuren

Maandag 22/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 23/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 24/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 25/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 21/08 GeslotenNa afspraak

Foto’s

Info

SDPS of voluit: Stevens De Pauw Services Bvba, is een familiebedrijf dat kwalitatieve, duurzame en snelle oplossingen aanreikt voor nieuwbouw en renovatie. U kunt bij hen terecht voor tal van diensten en producten, waaronder de huur van werfkasten, elektriciteitswerken, isolatiewerken of het plaatsen/installeren van domotica en zonnepanelen.
 

Elektriciteitswerken

Bij nieuwbouwprojecten kan u tijdens de ruwbouw bij Stevens-De Pauw Services terecht voor de huur van werfkasten, elektriciteitswerken, ventilatie en betonboringen. Heeft u vragen in verband met domotica, automatisatie, parlo-en videofonie, energiemetingen, rookmelders? Aarzel dan niet om hen te contacteren. De ervaren vakmannen van dit bedrijf voorzien u graag van advies op maat.
 

Zonnepanelen

Voor de plaatsing van zonnepanelen kan u eveneens een beroep op Stevens - De Pauw Services doen. Wanneer uw project zich in de afwerkingsfase bevindt, verlenen zij u professioneel advies over de verlichting en het schakelmateriaal.
 

Renoveren

Hulp nodig bij uw renovatie? SDPS Services renoveert uw volledige woning van A tot Z. Hierbij ligt de focus vooral op de elektriciteitswerken, waarbij uw woning volledig keuringsklaar gemaakt wordt, de nodige elektrische schema's afgeleverd worden en een afspraak met de keuring kan gemaakt worden.
 

Onderhoud elektrische installatie

Problemen met uw elektrische installatie of ventilatie? Neem dan zeker contact op! Zij gaan steeds op zoek naar de best mogelijke oplossing!  

Kortom: SDPS staat garant voor kwaliteit, kennis, innovatie en maatwerk tegen een eerlijke prijs. Hierbij focussen zij op een snelle en kwaliteitsvolle service, rekening houdend met de wensen en eisen van hun opdrachtgevers.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je SDPS - Algemene Bouwonderneming een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond